Ana sayfa Dizi Haberleri Ceylin’in halinden belli, Yargı bu hafta altüst etmeye geliyor! Kararı ne olacak?

Ceylin’in halinden belli, Yargı bu hafta altüst etmeye geliyor! Kararı ne olacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay- Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Yargı’da yine ve yeniden başka bir aşamaya geçiliyor! 47. bölümü 11 Aralık akşamı yayınlanacak olan Yargı dizisinden gelen yeni fragman, gözyaşları içinde geçecek bir bölüme işaret etmekte!

Diziyi izleyenler, bir kaç haftadır Serdar cinayetinde yaşanan gerçekleri adım adım öğrenebildi! Çınar’ın yakaladığı ve Gül’ü çağırdığı, Aylin, Parla, Osman, Merdan, Merve ve Tuğçe’nin de olduğu o gün yaşananlar, parça parça ekrana getirildi. Çöplükte bulunan cesedin ardından katil aranırken evdekilerin şüpheli tavırları nedeniyle Ceylin kuşkulandı.

Ceylin'in halinden belli, Yargı bu hafta altüst etmeye geliyor! Kararı ne olacak? 9

Serdar’ı tanımaları sebebiyle ifadeye çağrılan ailelerinin konuşmalarında bir tuhaflık olduğunu sezen Ceylin ve Ilgaz’ın içine bir kurt düştü! Olay yerini inceleyen Ilgaz’ın ele geçirdiği deliller sonrasında Serdar’ın orada öldürüldüğü anlaşıldı. Ceylin, Osman’ın kurşun yarası aldığını görünce Çetin’in vurduğu ifadesi sonrası ona gitti. Ancak Çetin’in olayla ilgisi olmadığını öğrenince şüpheleri arttı.

Merdan’ın hepsinin savunmalarını ortak bir şekilde düzenlemesine karşılık davranışları, kimi tavırları ve sözleri nedeniyle ele verdiler kendilerini. Ceylin, bu olayın içinde bir iş olduğunu anlayıp üstüne gitti. Bu arada Merdan da Serdar’ı kendisinin öldürdüğünü söyledi. Ceylin, annesi, ablası, yeğeni ve eniştesinin üzerine gidince, Serdar’ı öldüren kişinin Parla olduğu da ortaya çıktı!

Ceylin'in halinden belli, Yargı bu hafta altüst etmeye geliyor! Kararı ne olacak? 10

Serdar’ın arbede sırasında elindeki tabanca ile ortalığa ateş saçması, Osman’ı yaralaması, Parla’yı rehin alıp kaçması ve ardından giden Çınar ile ölümüne kavgası sonrası Parla, dayanamayıp bir taş ile Serdar’ın kafasına vurmuştu. Serdar’ın bu darbe ile öldüğü sanılırken bu hafta ekrana gelecek olan bölümde ayrıntıların daha netleşeceği görülmekte.

Ceylin'in halinden belli, Yargı bu hafta altüst etmeye geliyor! Kararı ne olacak? 11

Ceylin, öğrendiklerini Ilgaz’a anlatması durumunda, yeğenini de şikayet etmiş olacak! Çok sevdiği yeğeninin Serdar’ı öldüren kişi olması gerçeğiyle yüzleşmekte çok zorlanan ve kahrolan Ceylin’in Ilgaz’a gerçeği söyleyip söylemeyeceği merak konusu. Ancak yayınlanacak 47. bölümde Ceylin’in içinde yaşadığı büyük azap, gözyaşları izleyenleri de hüzünlendirecek.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldıkları Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon, yine izleyiciyi heyecan dolu gelişmelerle başbaşa bırakacak! Olayın içinden bambaşka bir gelişmenin ortaya çıkması ise büyük sürpriz olabilir! Yargı dizisini izleyenler, görünenin aksine bambaşka gerçeklerle karşılaşıyor her olayda. Bu nedenle Serdar cinayetinde de izlerin başka bir isme götürmesi, Yekta’nın ya da hiç tahmin edilmeyen bir kişinin işin içinde olması da muhtemel…

İşte Yargı 47. bölüm fragmanı…