Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in nerede, ne yaptığını merak eden hayranları, yanıtı sosyal medyadan bizzat kendisinden aldı!

Hande Erçel’in nerede, ne yaptığını merak eden hayranları, yanıtı sosyal medyadan bizzat kendisinden aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, en son ekranlara 2021 yılı Mayıs ayında final yapan Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile gelmişti. Bu dizide birlikte başrolde oynadığı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşk ile de bir süre magazinde yer aldı. Ayrılıklarının ardından yeniden birleştikleri konuşuldu ancak oyuncu yalanladı.

Bu arada Hande Erçel, Disney Plus ile bir anlaşma yaptı. Oyuncunun, platform için çekilecek bir projede yer alacağı biliniyor ancak henüz hangisi olduğu konusunda bir netlik yok! Bu süre zarfında ekranda da olmayan Hande Erçel, yine de hep göz önündeydi! Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla yerli ve yabancı hayranlarıyla buluşan oyuncu, bazı markalarla yaptığı işbirlikleri sonrası reklamlarında da yer alarak bu şekilde gündemde kaldı.

Hande Erçel'in nerede, ne yaptığını merak eden hayranları, yanıtı sosyal medyadan bizzat kendisinden aldı! 8

Instagram hesabında 30 milyona yakın takipçisi bulunan Hande Erçel, yurtıdışındaki hayranlarından da büyük ilgi görüyor. Merakla takip edilen oyuncu, son günlerde pek ortalarda görünmüyor. Ne yaptığını hayranları merak ediyor. Sonunda nerede olduğunu, ne yaptığını soran hayranlarına Hande Erçel, yine instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla topluca yanıt vermiş oldu!

Erçel, şu sıralar okul sıralarında ve bol bol ders çalışıyor! Rol aldığı yapımlar nedeniyle öğrencisi olduğu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’ne ara veren Erçel, projesinin olmadığı şu dönemde okuluna devam etmekte. Türk Sanatları Bölümü’nde okuyan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde okuldan bir paylaşım yaparak “Nerelerde miyim? Buralardayım” notuyla hayranlarının merakını da dindirdi!

İşte Erçel’in o paylaşımı…

Hande Erçel'in nerede, ne yaptığını merak eden hayranları, yanıtı sosyal medyadan bizzat kendisinden aldı! 9