Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin üçüncü dizi finali ortaya çıktı! Bir umut daha söndü!

Fox TV’nin üçüncü dizi finali ortaya çıktı! Bir umut daha söndü!

tarafından ker_def

TalevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında son yıllarda yayınlanan dizilerin bazılarının kısa ömürlü olduklarını gördük. Bazı diziler uzun süreli olurken, kimi yapımlar ise 5-6 bölümde yayından kaldırılarak izleyiciler fazlasıyla rahatsız edildi.

Bu sezonun başlarında da Kusursuz Kiracı dizisini daha hikaye kendisini ortaya koyamadan yayından kaldıran Fox TV, yine çok geniş bir dizi izleyicisini karşısına almıştı. Ardından da Mahkum isimli dizisinin ikinci sezonda daha fazla gidemeyeceği düşüncesi ile final kararı geldi. Şimdi de kanal yönetimi üçüncü kez final kararı alarak yine şaşırtmadı.

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı isimli dizi, kötü başladığı ama daha sonra toparladığı bir hikaye kurgusu ile izleyici karşısındaydı. Dizinin ilk bölümleri eleştirilse de sonraki 4-5 bölüm gayet iyi bir hikaye kurgusu ortaya konulunca biraz izlenme oranları da arttı.

Fox TV'nin üçüncü dizi finali ortaya çıktı! Bir umut daha söndü! 7

Fox TV’nin arzu ettiği reytinglere bir türlü gelemeyen Bir Peri Masalı dizisi için 13. bölümde final kararı geldi. Dizinin geriye sadece 2 bölümü kaldı. Ayrıca bu iki bölüm de artık salı akşamları yayınlanacak. Çünkü, Çarşamba günlerine Hayatımın Şansı isimli yeni dizi geliyor.

13 Aralık Salı ve 20 Aralık Salı akşamları iki bölüm daha yayınlanacak olan Bir Peri Masalı dizisi 13. bölümüyle birlikte final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

Fox TV’nin bu sezon 3. dizisi de böylece ekran ömrünü tamamlamış olacak. Kanal yönetiminin geçen yıllara nazaran bu sezon dizilere biraz daha fazla şans verme ve en azından 13 bölüm yayınlayarak izleyici tepkisini daha fazla üzerlerine çekmemek gibi bir tavrının olduğu da görülüyor. Bakalım bu strateji diğer düşük reytingli diziler için de uygulanacak mı?