Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Chiron asteroiti Aslan Burcunda olanların çocuk sahibi olması zor mu? Zeynep Turan yorumladı…

Chiron asteroiti Aslan Burcunda olanların çocuk sahibi olması zor mu? Zeynep Turan yorumladı…

tarafından sevda

Ünlü astrolog Zeynep Turan youtube kanalında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından büyük ilgi görüyor. Turan bu hafta twitburc köşesinde Uranüs ile Mars gezegenlerinin arasında duran chiron asteroitinin burçlara etkisini yorumladı.

“Chiron siz dünyaya geldiğinizde hangi burçtaysa o burcun ruh halini alıyor ve yaralarınızı ona göre sarıyorsunuz” diyen Zeynep Turan Chiron’u Aslan burcunda olanlar için şunları söyledi; Güçlü bir görünüm yüksek bir ego varmış gibi gözükse de, kişinin ezilmişliği ve bastırdığı pek çok şey vardır. Problemleri yavaş çözmek ve gözlemlemek isterler, hatta sorunun büyümesine izin verip daha sonra çözme yoluna giderler dolayısı ile Chiron’u Aslan burcunda olanlar değişik düşünce yapısına sahiptirler. Bu kişilerin çocuklarla arası çok iyi olmasına rağmen çocuk sahibi olmaları zor olabilir. Danışmanlık, antrenörlük ve organizasyon işleri yapabilirler.