Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda oyuncu Yasmin Erbil, açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor!

Çiçeği burnunda oyuncu Yasmin Erbil, açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin fenomen dizisi ‘Yasak Elma’nın 5. sezonunun kadrosunda yer alan çiçeği burnunda oyuncu Yasmin Erbil güzelliğiyle de ekranda göz dolduruyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızları olan Yasmin Erbil, hem okuyor hem de çalışıyor. Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen genç oyuncu basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Her şeyin yolunda gittiğini ve keyifli olduğunu söyleyen Erbil, ekim ayında öğrencisi olduğu üniversitenin başlamasıyla hem çalışma, hem de eğitim hayatını bir arada devam ettireceğini söyledi.

Çiçeği burnunda oyuncu Yasmin Erbil, açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor! 7

Yasmin Erbil; “Ne okulu ne de setleri bırakmayacağım, zoru severim” açıklamasını yaptı. Öte yandan instagram hesabını da aktif olarak kullanan Yasmin Erbil’in,  zaman zaman setten ve özel hayatından yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor.

Yasmin Erbil annesi Nergis Kumbasar ile bir fotoğrafını paylaşarak altına; “İkizler burcu annen varsa sırtın yere gelmez” yazdı. Erbil’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni aldı.