Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi yeniden ekrana döndürdü!

Kaderimin Oyunu dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi yeniden ekrana döndürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan dizilerden birisi de Kaderimin Oyunu olacak. Dizi ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin başrolünde 3 önemli isim bir araya geldi. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak dizinin başrolünde yer alan isimler oldu.

Hercai dizisiyle parlayan Akın Akınözü, yeniden başrolde yerini aldı. Öykü Karayel ise 2018-2019 sezonunda kısa süren Muhteşem İkili isimli dizinin ardından yeniden televizyon projelerinde yer almayı kabul etti. Oyuncu 3 yıl sonra tekrar televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Kaderimin Oyunu dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi yeniden ekrana döndürdü! 8

Sarp Apak da en son Jet Sosyete isimli dizide Ozan Özpamuk karakterine hayat vermişti. 2020 yılının Nisan ayında final yapan dizinin ardından genç oyuncu da yeniden televizyon ekranında hayranları ile buluşacak.

Nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star’da başlıyor. Yapımını NGM Medyanın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’ dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

Kaderimin Oyunu dizisi 3 yıl sonra bir ünlü ismi yeniden ekrana döndürdü! 9

Hazırlıkları devam eden ve çekimlere başlamak için gün sayan dizinin başrol oyuncuları bir araya geldi. Çekimler öncesinde birlikte pozlar verildi. Yönetmen Emre Kabakuşak buluşmada yer alan bir başka isim oldu.

Sevilen oyuncuları ve nefes kesen hikayesi ile ‘Kaderimin Oyunu’ herkesi derinden etkileyecek.

‘Kaderimin Oyunu’ yakında Star TV’de izleyicilerle buluşacak.