Ana sayfa TV Programları Mehmet Ali Erbil yaşadığı sorunları gözyaşları ile anlattı!

Mehmet Ali Erbil yaşadığı sorunları gözyaşları ile anlattı!

tarafından ker_def

Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programına konuşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yaşadığı sağlık sorunlarını ve tedavi sürecini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Her hafta pazar günleri Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programının yeni bölümü magazin gündemine bomba gibi düştü. Kendinden 42 yaş küçük sevgilisi nedeniyle gündemde olan ancak uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, ilk kez Evrim Akın’a konuştu. Tiyatro sahnesine adım attığında henüz 17 yaşında olduğunu dile getiren Erbil, başrol hayalini kurduğu “Küheylan” oyunundaki anılarını anlattığı dakikalarda duygusal anlar yaşadı.

Geçmişin özlemini gözyaşları içinde anlatan Mehmet Ali Erbil, hem ağladı hem de yaptığı esprileriyle izleyicileri güldürdü. Televizyon dünyasında başarılı sunuculuğu ile bir döneme damga vuran ünlü şovmenin, hafızalara kazınan “dobroski, parmaktan sonra” repliklerini ve sunuculuk yaptığı yıllardaki anılarını anlattığı dakikalar keyifli anlara sahne oldu.

ESKİ EŞLERİNE VEFA

Özel hayatı ile oldukça samimi açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, boşandığı eski eşlerini yere göğe sığdıramadı. Ev dekorasyonunun her detayında bir zamanlar evli olduğu üç eşinin de emeği olduğunu dile getiren Mali, eşlerini övgülere boğdu.

Boşandığı üç eşi ile de görüştüğünü aile bağlarının kuvvetli olduğunu dile getiren Mehmet Ali Erbil, evin ekonomisinin hala ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamil’de olduğunu, banka hesaplarını dahi Muhsine Hanım’ın yönettiğini dile getirdi. Eski eşinden bahsederken duygusal anlar yaşan Mehmet Ali Erbil, “Ekonomik olarak zora düşsem boşandığım eşim Muhsine varını yoğunu satar bana destek olur.” dedi.

“BENİM İÇİN AİLESİNİ SİLDİ”

Evlilikleri ve aşk hayatıyla yıllardır magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile olan birlikteliğini anlatırken samimi açıklamalarda bulundu.

Sevgilisi Gülseren Ceylan ile her şeyin yolunda gittiğini dile getiren Mehmet Ali Erbil, Gülseren Hanım’ın ailesinin kendisiyle birlikte olmasını istemediğini söyledi. Erbil, “Gülseren, benim için ailesini sildi.” sözleriyle programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil’in de konuk olduğu Evrim Akın İle Ev Gezmesi, yeni bölümüyle her pazar saat 12.45’de Kanal D’de yayınlanıyor.