Ana sayfa Sosyal Medya Cihangir Ceyhan’ın yeni imajını gören Camdaki Kız hayranları şaşkına döndü!

Cihangir Ceyhan’ın yeni imajını gören Camdaki Kız hayranları şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda hikayeye dahil olan Hayri karakteri gizemli haliyle herkesi meraklandırmıştı. Cihangir Ceyhan da bu karakteri başarıyla canlandırıyor. Diziye katıldığında saçlarının şekli ve bıyıkları ile izleyicilerin alışkın olmadığı bir Cihangir Ceyhan gördük.

Hayri karakterinin bu imajı 28. bölüm itibariyle değişiyor. Hem saçlarını farklı bir şekilde tarayan hem de bıyıkları kesen Cihangir Ceyhan, yeni imajıyla dizide çok farklı bir görsellik sergileyecek.

Cihangir Ceyhan'ın yeni imajını gören Camdaki Kız hayranları şaşkına döndü! 9

Hayri karakterinin bıyıklı haline alışanlar da bu yeni imajı ilk başta garipseyecektir. Ancak Cihangir Ceyhan’ın bu yeni imajının dizide daha bir görsellik sunacağı da net.

Nalan karakterinin, “Nereden çıktı bu değişiklik” şeklindeki sorusuna Hayri’nen verdiği şu yanıt da dikkat çekti: “Kıramayacağım bir hanımefendinin ricası üzerine oldu.”

Cihangir Ceyhan'ın yeni imajını gören Camdaki Kız hayranları şaşkına döndü! 10

Uzun zamandır ekranlarda farklı projelerde yer almakta olan Cihangir Ceyhan, 2016 yılında Sıfır Bir isimli dijital dizinin başrolü olarak parladı. Bu dizinin ardından Çukur’a Azer Kurtuluş karakteri ile katılarak popülerliğini artıran oyuncu, kısa sürede tanındı.

Başrollerin aranılan isimleri arasına katılan Cihangir Ceyhan, geçen sezon Alev Alev isimli dizide de Ömer karakteri ile çok başarılı bir dönem geçirdi. Oyuncu yeni sezonda ise Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri ile yerini aldı ve 2016 yılından bugüne kadar hızlı bir yükselişle kariyerinde çok önemli bir noktaya geldi.

Cihangir Ceyhan'ın yeni imajını gören Camdaki Kız hayranları şaşkına döndü! 11

Hayri karakterinin hikayedeki bu imaj değişikliğini izleyiciler de sosyal medyadaki yorumlarında değerlendirdi.

Birçok izleyici bu değişimi çok olumlu bulduklarını belirten yorum yaptı.