Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’in Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili mesajları heyecanı artıracak!

Özge Gürel’in Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili mesajları heyecanı artıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Havalar soğuk ama Özge Gürel’in heyecanı yüksek! Ünlü oyuncu Özge Gürel, uzun süredir ekranda yer almadığı için hayranları yeni projesini heyecanla bekliyor. Bein Connect platformunda yakında izleyicilerle buluşması beklenen Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolünde genç oyuncu bulunuyor.

Dört yakın arkadaşın farklı hayatları, hayallerini ve gerçek dünyanın çatışmasını yansıtacak olan Hayaller ve Hayatlar’ın kadrosunda çok geniş bir oyuncu grubu bulunuyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Çekimleri devam eden Hayaller ve Hayatlar dizisi İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk havaya rağmen devam ediyor.

Dizi ile birlikte uzun bir aradan sonra setlere dönen Özge Gürel’in heyecanı da bir hayli fazla… “Çok iyiyim ben, çok özlemiştim çalışmayı” diye konuşan oyuncu, soğuklara aldırış etmeden sette ekip arkadaşları ile birlikte neşeli bir şekilde çalışıyor.

Özge Gürel'in Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili mesajları heyecanı artıracak! 7

Fragmana gelen tepkilerin çok güzel olduğunu belirten oyuncu, “İzledikten sonra çok daha yoğunlaşacak biliyorum, çünkü çok tatlı bir hikaye. Dört kadının hikayesi” diye konuştu.

Günlük hayatın bir karşılığı olacak hikayeye dikkat çeken Özge Gürel, çok trajik bir hikayenin izleyicilerle buluşacağını anlattı. Oyuncu, “Şahane kadro değil mi?” diyerek çok iyi bir ekip oluştuğunu anlattı.

“Herkes tam karakter oldu, çok güzel bir kadro oldu” diyen oyuncu, dizi için seçilen oyuncuların, hikayedeki karakterlere de çok iyi uyum sağladığını belirtti.

Özge Gürel’in bu sözleri Hayaller ve Hayatlar dizisine olan merakı daha da artıracaktır. Hem hikaye trajik ve günümüze dokunan yönleri var hem de karakterler ile oyuncu uyumu çok iyi. Oyuncunun bu mesajları sosyal medyada hayranlarını da fazlasıyla etkileyecektir.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı ve Yelda Eroğlu’nun senaryosunu yazdığı dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar.”