Ana sayfa Sosyal Medya Cinayet Büro toplandı! Behzat Ç efsanesi geri dönüyor!

Cinayet Büro toplandı! Behzat Ç efsanesi geri dönüyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Türk dizi dünyasının efsane yapımlarından Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekileceği haberi dizinin fanları tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı.

Ekran dünyasının unutulmaz karakterleri arasına giren Behzat Ç.’nin Blu TV’de yayınlanacak yeni bölümleri için ekip 19 Temmuz tarihi itibariyle çekimlere başladı.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi ismi ile hazırlıkları devam eden Behzat Ç’nin okuma provaları bayram tatilinden önce gerçekleştirilmişti. Dizinin ilk fragmanın da yayınlanması hayranların heyecanını iyice artırmıştı. Tüm hazırlıkları tamamlayan dizi ekibi nihayet kamera karşısına geçerek, çekimlere başladı.

Cinayet Büro toplandı! Behzat Ç efsanesi geri dönüyor! 8

Setten gelen fotoğraflar heyecanı artırdı. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisinin kadrosu ilk versiyondakiyle neredeyse aynı. Sadece birkaç oyuncu eksik.

Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu ile birlikte, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu gönüllerde taht kuran  Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyada gündem haline gelen dizi sekiz bölüm olarak çekilecek.

Cinayet Büro toplandı! Behzat Ç efsanesi geri dönüyor! 9

Bugüne kadar birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol alan Erdal Beşikçioğlu için bu dizinin özel bir anlamı daha var. Usta oyuncu, kızı Derin Beşikçioğlu ile ilk kez aynı projede rol alacak. Derin Beşikçioğlu dizide karakolda görev yapan bir polis memuruna hayat verecek.

Yeni çekilecek Behzat Ç.’de çok önemli bir karakterin eksikliği de hissedilecek. İlk çekilen versiyonda Harun karakterini canlandıran Fatih Artman Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nde rol almıyor.