Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk 3. bölüm fragmanı izle! İsmail Hacıoğlu döktürüyor!

Çocuk 3. bölüm fragmanı izle! İsmail Hacıoğlu döktürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Başrollerini; Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı Çocuk dizisi 2.bölümüyle 16 Eylül Pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizinin 3. bölümü ise 23 Eylül Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Yeni bölüm izleyicileri bir hayli etkileyecek detaylarla dolu. İsmail Hacıoğlu’nun Hasan karakterindeki müthiş performansına adeta şapka çıkartacağınız bir bölüm geliyor. Asiye karakteriyle Nazan Kesal da hakkını veren sahnelerde yer almakta… Videodan 3. bölümden ilk fragmanı izleyebilirsiniz.

3. bölümde en etkili sahnelerden birisi Asiye hanım ile Hasan’ın konuştuğu sahne olacak… Asiye’nin şefkati ve Hasan’ın deli dolu hali sizleri etkileyecektir. Videodan 23 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Çocuk dizisinin 3. bölümündeki Asiye ve Hasan sahnesini izleyebilirsiniz.

Peki Çocuk dizisinin 16 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanan 2.bölümünde neler yaşanmıştı?

Akça, Karasu Köşkü’ne giriyor. Akça, o köşkten içeri adım attığı an bir daha çıkamayacağını bilmiyordur henüz.

Efe’yi emanet ettiği yerde güvende olmadığını öğrenince işler değişir. Asiye için Akça, ailesinin dağılmasına sebep olacak en büyük tehlikedir. Ondan kurtulmak için her yolu denerken Şule’nin pervasızca yaptığı hatalar Akça’nın gidişini engeller.

Ancak daha asıl tehlikenin ne olduğunu kimse bilmiyordur. Ali Kemal’in Ayça’yı koruması Hasan’ı delirtir. Sırlarıyla susmayı seçen kadınların arasında, erkeklerin de dahil olduğu bir savaş başlar.

Sevdiği uğruna her şeyi yakıp yıkmaya hazır bir Hasan ve ailesini, Akça’yı korumaya çalışan bir Ali Kemal. Dönüşü olmayan bir hesaplaşmanın ilk adımları atılır.