Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’da taşfırın erkeği Haluk imajı bir sözle yıkıldı!

Çocuklar Duymasın’da taşfırın erkeği Haluk imajı bir sözle yıkıldı!

tarafından ker_def

17 yıldır ekranlarda yer almaya devam eden Çocuklar Duymasın dizisinin başrolünde Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı bulunmakta… Dizinin bu sezon sonuna kadar devam etmesi kesin. Ancak gelecek sezonlar için net bir durum yok. Yapımcı Birol Güven de bu konuya değindiği mesajında esprili şekilde 2025 yılında geri dönecekleri mesajını vererek, ileriye yönelik net bir anlaşmaları olmadığını ancak devam ettirme yönünde bir istekleri olduğunu anlatmıştı.

Peki Çocuklar Duymasın dizisinde izleyicileri rahatsız eden neler yaşanıyor?

Televizyon Gazetesi Analiz – Ekranların uzun soluklu yapımlarından ‘Çocuklar Duymasın’ın senaryosu eski aile sıcaklığı havasını kaybetse de dizi hala ekranlardaki yerini koruyor. Reytingleri de çok iyi olmayan dizinin daha ne kadar dayanabileceği merakla beklenirken geçen hafta yayınlanan bölümdeki bir mantık hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Dizide; uzun zamandır Meltem’i rahatsız eden Gece karakteri bu bölümde ortaya çıktı ve izleyici Gece’nin yüzünü gördü.

Meltem evde değilken bir şekilde eve giren Gece, ondan önce Haluk’un karşısına çıktı. Meltem eve geldiğinde ise Haluk ona “Misafirin var. Üniversiteden arkadaşın Gece geldi. Ben maç seyrederken siz de sohbet edersiniz” dedi.

Ancak; Çocuklar Duymasın’ın eski zamanlarını izleyenler bilir ki, bu Haluk’un kuracağı tarzda bir cümle değildi. Meltem’in eski bölümlerde konuştuğu arkadaşlarından erkek olanlara sert tepki gösterip “Ben taşfırın erkeğiyim. Benim karım öyle elin adamıyla konuşamaz” gibi tepkiler veren ve hatta eve gelen eski arkadaşlara kendisini hapisten yeni çıkmış gibi bile tanıtan bir adam olan Haluk’un şimdiki bölümlerde ‘Ben maç izlerken siz de sohbet edersiniz’ sözü izleyiciye Haluk baya da değişmiş dedirtti.

Haluk’un bu ani değişimi ‘bu çağda hala bu geri kafalılık olmaz’ tezinden gelerek aslında mantıklı olsa da bunca zamandır izlediğimiz karaktere uymadığı için izleyicilerin tepkisini çekti.

Öte yandan, göze batan bir başka nokta ise kendisini Meltem’in üniversite arkadaşı olarak tanıtan Gece’nin Meltem’den oldukça genç olması. 30’lu yaşlarında görünen Gece’nin Meltem’le nasıl olup da üniversiteden arkadaş olabileceği izleyicinin aklına yatmadı. Bu üniversiteden arkadaş olayının yalan olması ihtimali de, yeni bölüm fragmanında Meltem’in babası Kemal’in Gece’yi tanımasıyla ortadan kalkmış oluyor.

Bakalım, dizide Gece olayı nasıl bağlanacak ve ilerleyen bölümlerde neler olacak?