Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay, Survivor 2022 için sürpriz vurgusu yaptı!

Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay, Survivor 2022 için sürpriz vurgusu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Furkan Kızılay Emre karakteri ile çok sevildi. Çocuk oyuncu olarak katıldığı dizide saç rengi nedeniyle Havuç lakabını alan oyuncu, uzun yıllardır da bu lakaptan kurtulamadı.

Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın dizisinin son döneminde ekranda yer almayarak da artık bu karakter ile anılmak istemediğini göstermişti. Aslan Ailem dizisinde Rıfkı karakterinin yanı sıra çeşitli sinema filmlerinde ve dizilerde rol alan oyuncu, şimdi de bir başka büyük sınava çıkacak.

tv8’de yayınlanacak olan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından birisi de ünlü oyuncu oldu. Furkan Kızılay, 2022 yılının çok sürprizlerle dolu olacağını söyledi.

Oyuncu, “Çok güzel bir sene olacak. Fırtına gibi bir sene olacak. Bence seyircilerin koltukların üzerine çıkarak izlediği bir sene olacak. O yüzden ben de çok heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Yarışmaya hazır olduğunu belirten Furkan Kızılay, çok yetenekli rakiplerin olduğunu ve beklenin dışında sürpriz isimlerin öne çıkabileceğini anlattı.

Herkesin yarışmaya çok iyi hazırlandığını anlatan oyuncu, tüm arkadaşlara başarılar dilerken, sakatlık olmamasını diledi.

Güzel bir sene yaşanmasını dileyen oyuncu, en çok ailesini ve yemek yemeyi özleyeceğini sözlerine ekledi.