Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in duygulandıran paylaşımına sevgilisi Kerem Bürsin’den moral yorumu!..

Hande Erçel’in duygulandıran paylaşımına sevgilisi Kerem Bürsin’den moral yorumu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile baş rolü paylaştığı Sen Çal Kapımı adlı dizi  ile ününü yurt dışına da taşıdı.

Diziden sonra bir mücevher markasının reklam yüzü olan ve çektiği reklam filmiyle de adından söz ettiren Hande Erçel hem iş yaşamı hem de Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla sürekli gündemde olan bir isim.

Güzel oyuncunun son dönemde koronavirüse yakalandığının ortaya çıkması hayranlarını bir hayli üzdü. Hastalığı atlatan oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini bu defa da duygulandırdı.

Hande Erçel,  2019 yılında kanser hastalığı nedeniyle kaybettiği annesi Aylin Erçel ile bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına; ‘Bir Kelebek öptü boynumu. Çok özledim Annecim’ notunu düşen oyuncu hayranlarını duygulandırdı.

Hande Erçel'in duygulandıran paylaşımına sevgilisi Kerem Bürsin'den moral yorumu!.. 7

Oyuncunun paylaşımına, sevgilisi Kerem Bürsin kalp emojisiyle yorum yaptı. Annesine olan benzerliğiyle de dikkat çeken oyuncu, genç yaşta kaybettiği annesine olan özlemini zaman zaman sosyal medyadan paylaşıyor.

Annesinin kaybından derin etkilenen Hande Erçel o dönem yaptığı açıklamada, çalışarak yaşadığı zor günleri atlatmaya çabaladığını söyleyerek, duygularını şu şekilde ifade etmişti;  “Acımı konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor.

Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum.”