Ana sayfa Dizi Haberleri Çok acayip bir iş geliyor! Hazal Kaya, yeni dizisi Pera Palas’ta Geceyarısı için özel bir eğitimden geçiyor!

Çok acayip bir iş geliyor! Hazal Kaya, yeni dizisi Pera Palas’ta Geceyarısı için özel bir eğitimden geçiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, son olarak ekranda Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı. Oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılı Kasım ayında dünyaya getiren Oyuncu, projelerine bir süre ara vermişti. Yaz aylarında çekilen ise Aslı Kızmaz’ın kitabından çekilen ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde rol aldı. Kaya’nın bir süre önce Netflix’in yeni bir dizisinde oynayacağı öğrenilmişti.

Hazal Kaya’nın rol alacağı dönem dizisi, Charles King’in meşhur Pera Palas’ta Gece Yarısı romanından uyarlanıyor. Oyuncunun bir süredir yeni dizisi için özel çalışmalar yaptığı biliniyordu ama ilk kez konuyla ilgili detaylı bir açıklama yaptı.

Hazal Kaya’nın Selahattin Paşalı ile başrolünde oynayacağı dizi için özel eğitimler aldığı ortaya çıktı. Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği iddialı dizinin hazırlıkları bir süredir devam ediyor.

“Eğlenceli bir zaman yolculuğu!”

Henüz çekim tarihi bilinmeyen dizi için Hazal Kaya, oyunculuk konusunda kendisini daha da geliştirmek için çabalıyor. Kaya, geçtiğimiz günlerde Gazeteci Nilay Örnek’in Youtube kanalındaki ‘Nasıl Olunur?’ isimli programı için bir sohbet gerçekleştirdi.

İlk kez yeni dizisi ile ilgili konuşan oyuncu, eğlenceli bir zaman yolculuğu hikayesinin anlatılacağını ifade etti. Dizinin romandan esinlenildiğini ancak hikayenin de birebir aynı olmadığını vurguladı Hazal Kaya.

Şan dersleri ve oyunculuk üzerine eğitimler alıyor!

Oyuncu, yeni dizisi için hummalı bir çalışma içinde olduğunu anlatarak aynı zamanda şan dersleri de aldığını aktardı. “Şu sıralar çılgınlar gibi yeni diziye hazırlanıyorum. Bir Netflix dizisi, Pera Palas’ta Gece Yarısı. Dizi için şan dersleri alıyorum. Canım oyuncu koçum Çağ Çalışkur ile haftada 3 gün deli gibi çalışıyoruz. Hiç önümü görmeden diziye hazırlanıyorum. Kostüm provaları, okuma provaları, ikili üçlü provalar vs. Çok heyecanlıyım” açıklamasını yaptı.

Hazal Kaya’nın açıklamasına bakılırsa, her yönüyle büyük bir titizlikle hazırlanılan bir dizi bekliyor izleyenleri. Dönem kostümleri, yine dönemi yansıtan mekanlarıyla, oyuncularıyla çok konuşturacak bir yapım olacağı anlaşılıyor.

Dizide şarkı da söyleyeceği anlaşılıyor açıklamasından!

Her rolünde oyunculuğuna yeni bir şeyler katmak için çalışan Hazal Kaya’nın da son derece titizlikle rolüne hazırlandığı anlaşılıyor söyleminden. Oyuncu koçu ile çalışarak kendisini geliştiren Hazal Kaya’nın ayrıca dizi için, bir süre önce Zeynep Bastık ile şarkı söyleyerek herkesi hayran bıraktığı güzel sesini de daha çok geliştirmeye çalıştığı anlaşılıyor. Böylelikle dizide şarkıda söyleyeceği ortaya çıkmış oldu.

Kitapta, İstanbul’un 1918’den 1920’lerin sonuna uzanan dönemde yaşlanmış bir imparatorluğun başkentinden modern, canlı bir dünya kentine dönüşme hikayesi anlatılmakta. Dizinin de aynı dönemlerde geçeceği tahmin edilmekte.

Kitabın uyarlaması gibi değil, daha çok bir esinlenme şeklinde olduğunun altını çizen Hazal Kaya, haklarının alınmış olduğu için de kitabın isminin aynen dizide kullanıldığını belirtti.

blank

Bu arada Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı ile birlikte dizide ayrıca Nergis Öztürk de rol alıyor. Emre Şahin’in yönetmenliğini yapacağı ve Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı dizinin cast çalışmaları sürüyor.

Bu arada dizide Atatürk’ün, Cevad Paşa’nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie’nin de 30’lu yaşlarına yer verileceği ifade edilmekte.

blank