Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin Derya’sı dönüyor! Özge Özder’in ne zaman başlayacağı belli oldu!

Sadakatsiz dizisinin Derya’sı dönüyor! Özge Özder’in ne zaman başlayacağı belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde bir karakterin eksikliği hissediliyordu! Dizinin Derya’sı bir süredir ortalarda yoktu! Hikaye gereği İsveç’e eğitim almaya gitmişti Doktor Derya. Kısa bir süre içinde ise Derya’nın döneceği öğrenildi!

Dizide Derya karakterini Özge Özder başarıyla canlandırıyor. Mucize Doktor dizisinden ani bir şekilde rolüne son verilmiş ve izleyicinin de anlam veremediği bu gidiş çok şaşırtmıştı.

Özge Özder, etkili oyunculuğu ile bu kez Sadakatsiz dizisinde ortaya çıktı. Doktor Derya karakteri ile de Sadakatsiz dizisine başladı yeni sezonda.

Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Oyuncu, Med Yapım imzalı diziye devam ederken hamile olduğunu öğrenmişti. Ancak cesur bir kararla diziyi bırakmadı. Yapımcının da doğru tavrı ile kadın oyuncuların yaşadığı bu soruna da güzel bir örnek oldu.

Her ne kadar göz önünde bir iş yapsa da hamile olan ve sağlık konusunda bir problem yaşamayan kadın oyuncuların da rol aldıkları yapımlarda işlerine devam edebileceklerine güzel bir örnek oluşturdu.

Oyuncu, karnı büyüdükçe bol kıyafetlerle, son derece de ustalıkla hamileliğini dizide saklamayı başardı. Kimse de bu durumdan bir rahatsızlık duymadı.

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı dönüyor! Özge Özder'in ne zaman başlayacağı belli oldu! 7

Doğuma kısa bir süre kala da diziye ara verdi ve kızı Luna’yı 14 Şubat günü dünyaya getirdi. Hatta doğumdan iki gün sonra da dizide son kalan sahnesini çekerek kısa süreli veda etti.

Oyuncunun yeniden döneceği biliniyordu ama ne zaman geleceği bilinmiyordu. Bu hafta 22. bölümü yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin bir sonraki bölümünde döneceği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Özge Özder’in 23. bölümden itibaren Sadakatsiz dizisindeki rolüne devam edeceği bilgisini verdi…