Ana sayfa Dizi Haberleri Çok ilgi çekecek Nilperi Şahinkaya’nın yeni dizisi Nasıl Fenomen Oldum’un yayın tarihi belli oldu!

Çok ilgi çekecek Nilperi Şahinkaya’nın yeni dizisi Nasıl Fenomen Oldum’un yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – beIN Originals’ın iddialı projeleri arasında yer alan, yapımcılığını HANN’ın üstlendiği, başrolünü Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı, “Nasıl Fenomen Oldum” dizisi 17 Mart’tan itibaren beIN CONNECT’te izleyicileriyle buluşacak.

Günümüzde herkesin kafayı fenomen olmaya taktığı bir dünyada güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya fenomeni “Ala” karakterine hayat verecek. Ala’nın ailesinin iflas etmesinin ardından, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, yaşantısına ve içinde bir intikam hikayesi barındıran genç kızın fenomenliğe uzanan yolculuğu anlatılacak.

Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu dizide ayrıca oyuncu kadrosunda Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Çok ilgi çekecek Nilperi Şahinkaya’nın yeni dizisi Nasıl Fenomen Oldum’un yayın tarihi belli oldu! 7
Nilperi Şahinkaya, bir süredir televizyon ekranlarında yoktu. Geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Cansu karakterine hayat veren oyuncu, daha sonra ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği ve çekimleri yaz aylarında yapılan Erşan Kuneri adlı dizide rol aldı.

17 Mart’ta izleyicilerle buluşacak Nasıl Fenomen Oldum dizisinin geçtiğimiz günlerde afişi ve fragmanı paylaşıldı. Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya; gençliği, güzelliği ve yetenekleri ile öne çıkarken hayranlarını da mest etti.