Ana sayfa Sosyal Medya İki proje ve iki büyük başarı! Cansu Dere ile Berkay Ateş’in enerjisi tuttu!

İki proje ve iki büyük başarı! Cansu Dere ile Berkay Ateş’in enerjisi tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi Berkay Ateş’e büyük keyif veriyor… Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyici kitlesi bulunuyor… Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan dizide Aras karakterini canlandıran Berkay Ateş, “Çok keyifli, kaliteli bir proje Sadakatsiz” diye konuştu.

Yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ve dizinin ekibinin daha önce çalıştığı kişiler olduğunu anlatan oyuncu, kendisini de bu anlamda keyifli hissettiğine değindi. Berkay Ateş, daha önce rol aldığı Anne isimli dizide Cansu Dere ile yine başroldeydi…

Şimdi ikili yeniden Sadakatsiz dizisinde buluştu. Berkay Ateş, “Enerjimiz tuttu, keyifli devam etti” ifadelerini kullandı. İki ünlü oyuncunun birlikte ilk kez yer aldığı Anne dizisi de çok izlenmiş ve dünyanın birçok ülkesinde yayınlanmıştı. Şimdi de benzer bir durumu ünlü ikili Sadakatsiz isimli yapımda yaşıyor. Bu dizi de yurt dışında çok ses getirdi ve farklı ülkelerde yayınlanmaya devam ediyor. Hem Anne hem de Sadakatsiz, Berkay Ateş ile Cansu Dere ikilisinin büyük başarı kazandığı yapımlar olarak tarihe geçti.

İki proje ve iki büyük başarı! Cansu Dere ile Berkay Ateş'in enerjisi tuttu! 7

Son dönemde dizilere sonradan katılması ile dikkat çeken Berkay Ateş, Sadakatsiz’den önce benzer bir durumu Çukur’da da yaşamıştı. Oyuncu, “Benim için Çukur’da ve Sadakatsiz’de oldu. İkisi de çok kaliteli yapımlar, hem senaryosu hem oyuncu kadrosu ile… Böyle kaliteli bir yapımın içine girmekten imtina etmiyorum. Hem Çukur hem Sadakatsiz ‘iyi ki yaptım’ dediğim işler” dedi.

Oyuncu bu durumu risk olarak görmüyor. Berkay Ateş, diziden ayrılmayacağını belirtirken, rolünün sürdüğünün altını çizdi.