Ana sayfa Dizi Haberleri Çok ilginç şeyler oluyor Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde! Fazlasıyla ironik!

Çok ilginç şeyler oluyor Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde! Fazlasıyla ironik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu akşam tv8 ekranlarında yeni bölümü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir’i izleyenler, muhtemelen saç baş yolacak! Mehdi’nin iyice mafyaya dönüştüğü dizide, herkesi çıldırtan gelişmeler kapıda! Zeynep’in boşansa bile kurtulamadığı Mehdi, sürekli çevresindekilerin hayatı üzerinde büyük kararlar alıyor ve bu da bir şekilde Zeynep’in dahil olmasına neden oluyor.

35.bölüm fragmanı ile birlikte yine ilginç gelişmelerin yaşanacağı dizide bir sahne var ki izleyiciyi aylar öncesine götürecek. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk’ün rol aldıkları dizide büyük bir kriz çıkacak ve Zeynep yine dahil olacak!

Çocuğuna en büyük tehdidin Mehdi olduğunu farkeden Benal, ne yazık ki çok kötü bir sonuçla karşılaşıyor! Mehdi, kızını kucağından alıp Benal’i odaya kilitliyor.

Benal’i kurtaracak kişi ise Zeynep! Mehdi ile evli olduğu dönemde kendisi de evde kilitli kalmıştı. O olay sonrasında da Mehdi’ye duyduğu tüm güveni kaybetmişti Zeynep!

Çok ilginç şeyler oluyor Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde! Fazlasıyla ironik! 8

Adeta Zeynep ve Mehdi ilişkisinde bir dönemi kapatan o olay sonrasında da hiç bir şey eskisi gibi olmadı! İşte benzer bir durumu bu kez Benal yaşıyor!

Durumu öğrenen Zeynep’in koşa koşa evlerine gidip yangın tüpü ile kapıyı kırdığı sahne fragmanda yer aldı. Zeynep, daha önce kendisi için yaptığı mücadeleyi bu kez Benal için veriyor!

Son derece ilginç ve ironik de bir durum yaşanmakta Benal ve Zeynep arasında! Benal, bir dönem Mehdi ile evlendi diye deli gibi kıskandığı Zeynep’ten başkasını bulamıyor sığınacak! Onun yaşadıklarını Benal de yaşıyor! Aynı baskıyı Mehdi, Benal’e de uygularken, gözü hala Zeynep’te…

Zeynep ne kadar Benal’i ve çocuğunu koruyabilir bilinmez ama bu durumun evleneceğini söyleyip Mehdi’yi beyninden vurduğu Barış ile ilişkisinde nasıl bir noktaya getireceği de bir başka soru işareti!

Çok ilginç şeyler oluyor Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde! Fazlasıyla ironik! 9

Dizide içinden mafya çıkan Mehdi’nin hızlı değişimi, tavrı, duruşu, yaptıkları izleyiciyi çileden çıkarıyor artık. İyice kötü bir karakteri dönen Mehdi’nin bu denli garip bir hale bürünmesi ise izleyenlerin de şaşkınlıkla izlediği bir durum! Bakalım nereye gidecek bu hikaye? İzleyip göreceğiz…

İşte 10 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm 2. fragmanı: