Ana sayfa Sosyal Medya Çok yakında Şahmaran’ın ikinci sezonu için sete girecek olan Serenay Sarıkaya sıra dışı tarzıyla yine sosyal medyayı salladı!

Çok yakında Şahmaran’ın ikinci sezonu için sete girecek olan Serenay Sarıkaya sıra dışı tarzıyla yine sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Her yaptığı hareket, verdiği her demeç, her giydiği kıyafet ile gündem olan magazin basınının yakın kadrajındaki oyuncu Serenay Sarıkaya yine yaptı yapacağını.

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu  Serenay Sarıkaya, sıra dışı tarzı ve ilgi çekici pozlarıyla yine adından söz ettirdi.

Elle Dergisi için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, siyah mini şort – büstiyer takımı  ve parlak taşlı topuklu terlikleriyle semt oturuşu pozu verdi.

Fotoğraflarını 9,3 milyon takipçisi bulunan instagram hesabından yayınlayan oyuncu, “Semt oturuşunu sizden öğrenecek değiliz” notunu düştü.

Çok yakında Şahmaran'ın ikinci sezonu için sete girecek olan Serenay Sarıkaya sıra dışı tarzıyla yine sosyal medyayı salladı! 8

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı. Geçtiğimiz yıl, Netflix için Şahmaran dizisini çeken Serenay Sarıkaya dizinin ikinci sezonu için çok yakında yeniden sete girecek.

Sarıkaya’nın başrolü Burak Deniz ile paylaştığı, ilk sezon çekimleri Adana’da gerçekleştirilen dizinin ikinci sezon çekimleri de Adana’da yapılacak.

Çok yakında Şahmaran'ın ikinci sezonu için sete girecek olan Serenay Sarıkaya sıra dışı tarzıyla yine sosyal medyayı salladı! 9

Yönetmen koltuğunda Umur Turagay’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı Şahmaran dizisi, fantastik öğeler barındırıyor. Şahmeran, konusu ve oyuncu kadrosu ile gelecek sezonun en iddialı dijital dizileri arasında yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ile birlikte, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir’in de aralarında bulunduğu iddialı oyuncular yer alıyor.