Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu!

Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun, bir trafik kazasında hayatını genç yaşta kaybeden Barış Akarsu ile ilgili sözleri herkesten büyük tepki gördü. Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği bu sözlerin bedeli ağır oldu.

Aslı Bekiroğlu, 28 yaşında yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun hayatını konu alan sinema filminde rol alacak, şarkıcının sevgilisini canlandıracaktı. Bekiroğlu’nun başrolü İsmail Ege Şaşmaz’la paylaşacağı film için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyordu.

Ancak Aslı Bekiroğlu’nun Barış Akarsu ile ilgili söylediği sözler büyük tepkiye neden oldu. Bekiroğlu bir davette gazetecinin Barış Akarsu’yla ilgili sorduğu soruya gülerek “Ne diyeyim hayatım başı sağolsun” demesi herkes tarafından büyük tepkiye neden oldu. Aslı Bekiroğlu’nun bu sözlerine tepkiler sosyal medyada da geniş yer buldu.

Bunun üzerine Aslı Bekiroğlu bir açıklama yaparak projeden çekildiğini duyurdu. Bekiroğlu açıklamasında şöyle dedi: “Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu’nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum.”

Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 15

Bekiroğlu’nun talihsiz sözleri sosyal medyada da büyük tepki gördü. Bir izleyici paylaşımında tepkisini “Aslı Bekiroğlu’nu projeden almışlar (kendi özgür iradesiyle çekildiğine inanmıyorum) çok mutlu oldum. Özür açıklaması çok saçma ama. Adamın ölümüne “Başı sağ olsun hayatım ne diyeyim tövbe.” deyip gülmüşsün abi. Ne acemiliğinden bahsediyorsun? Düpedüz saygısızlık, kötülük işte” sözleriyle dile getirdi.

Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 16

Bir başka izleyicinin tepkisi ise bir hayli ağırdı. Bu izleyici paylaşımında “Aslı Bekiroğlu oyunculuğunun vasatlığını zaten biliyorduk ama insanlığının da bu kadar vasat olduğunu bize gösterdiğin için teşekkürler..” diye yazdı.

Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 17

Bir izleyici ise Bekiroğlu’nun bu olaydan büyük ders alması gerektiğini belirterek “Bir daha böyle lakayıt hareketlerle röportaj verilmemesi gerektiğini tecrübe etmiş oldun. Güle güle Aslı Bekiroğlu” dedi.

Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 18 Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 19 Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 20 Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 21 Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 22 Aslı Bekiroğlu’nun çok düşünmeden söylediği sözlerin bedeli ağır oldu! 23

Aslı Bekiroğlu’nun bu sözlerine gelen tepkilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.