Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisi ile Kuruluş Osman, O Kız ve diğer rakipleri arasındaki fark çarpıcı!

Çöp Adam dizisi ile Kuruluş Osman, O Kız ve diğer rakipleri arasındaki fark çarpıcı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın yer aldıkları Star TV’de yayınlanan Çöp Adam dizisi, Çarşamba akşamlarının diğer dizileri içinde ilk 10 tablosuna girebilen bir yapım olarak başarılı bir çizgi izliyor.

Günün reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, bu hafta yine üç kategoride de 1.lik alırken Çöp Adam dizisi ise Total’de 9., AB’de 5. ve ABC1’de ise 7. sırada yer aldı. Günün diğer dizilerinden tv8’in Sıfırıncı Gün, TRT1’in Kasaba Doktoru ve Fox TV’nin Hayatımın Şansı dizileri ilk 10 tablosuna giremezken, O Kız dizisi ise Kuruluş Osman ve Çöp Adam ile ilk 10 tablosunda yer aldı.

Çöp Adam dizisi ile Kuruluş Osman, O Kız ve diğer rakipleri arasındaki fark çarpıcı! 8

OGM Pictures imzalı ve ilk bölümü 30 Kasım’da yayınlanan dizinin bu hafta 7. bölümü ekrandaydı. Giderek daha çok dikkatleri çekmeye başlayan ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Çöp Adam dizisi, sosyal medyada da giderek daha çok konuşuluyor

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldığı dizi, dramatik hikayesinin yanı sıra ilginç iki karakter Tamer ve Peri’nin travmatik yönleriyle de konuşulmakta. Elçin Sangu’nun son dönemde dizileriyle yaşadığı şanssızlığı kırmaya başladığı Çöp Adam dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanırken, hikayedeki çarpıcı detaylar da izleyicinin ilgisini arttırıyor.

Çöp Adam dizisi ile Kuruluş Osman, O Kız ve diğer rakipleri arasındaki fark çarpıcı! 9

Hikaye giderek ilginçleşirken, diziyle ilgili yayınlandığı günlerde ileti sayısı da hızla artıyor. 11 Ocak akşamı ekrana gelen son bölüm, gün boyunca tam 97 bin 900 iletiye konu oldu! Adba.tv tarafından yapılan ölçümde, günün reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisine gelen 8 bin 500 ileti ile Çöp Adam’a gelen ileti sayısı arasındaki fark çarpıcı!

Diğer 5 rakibini sosyal medyada fena halde ezen Çöp Adam dizisi, gün boyunca dillerden düşmezken, sosyal medyada daha çok konuşulmasıyla diziye olan dikkatin daha da arttığı reytinglerden de anlaşılmakta!