Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç’in kariyerinde kendisini parlatan bir dizi var ki, hala aklından çıkartamıyor!

Esra Bilgiç’in kariyerinde kendisini parlatan bir dizi var ki, hala aklından çıkartamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, son dönemin hızlı popülerlik elde eden ve ismini yurt dışında da geniş kitlelere yaymayı başaran bir isim haline geldi. 2014 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda ilk projesi Diriliş Ertuğrul olunca Esra Bilgiç de hayatının en büyük şanslarından birisini elde etti.

2014 ile 2018 yılları arasında Halime Hatun olarak izlediğimiz oyuncu, Diriliş Ertuğrul’un yurt dışında yayınlanması ile popülerliğini ülke sınırlarının dışına da taşırdı. Ancak oyuncunun aklından çıkmayan ve kariyerinde çok iyi bir sıçrama yapmasını sağlayan dizisi başka…

2020 ile 2021 yılları arasında iki sezon yayınlanan Ramo dizisinin kendisi için öneminden bahseden oyuncu, bu yapımda Sibel karakterini canlandırmış ve Murat Yıldırım ile başrolü paylaşmıştı.

BKM tarafından yapılan Ramo dizisinin önemini, yine aynı yapım firmasının Bursa Bülbülü isimli sinema filminin tanıtımında anlatan Esra Bilgiç, şu ifadeleri kullandı:

“BKM benim yuvam. Biliyorsunuz kariyer yolumda Ramo benim için inanılmaz bir projeydi. Benim kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanmama yardımcı oldu. Onun için BKM benim çok kıymetli.”

Esra Bilgiç'in kariyerinde kendisini parlatan bir dizi var ki, hala aklından çıkartamıyor! 21

Ünlü oyuncu en son geçen sezon Kanunsuz Topraklar isimli televizyon dizisinde başrolde yer almış ve geçen yıl Disney Plus için hazırlanan Atatürk dizisinde de konuk oyuncu olarak sete çıkmıştı.

2023 yılında ne yapacağı merakla beklenen oyuncu, aksiyon dolu bir projede yer almayı çok istediğini söyledi. Bilgiç, “Ben, aksiyon filminde oynamayı çok istiyorum. Kadın kahramanı oynamak istiyorum. Ajan Salt gibi mesela. Çok tatlı olur ama şimdilik öyle bir şey yok. Belki Türk sineması da zamanla değişir” açıklamasında bulundu.

Sinema dışında dizi dünyasında da hayranları tarafından yeniden ekrana dönmesi heyecanla beklenen Esra Bilgiç, özellikle dijital platformda bir aksiyon dizisi olursa bundan çok memnun olacağını ifade etti.

Oyuncu, yapımcılara bu konudaki isteğini duyurmanın kendisi için öneminden da bahsetti. Esra Bilgiç, bazen yapımcıların ya da yönetmenlerin oyuncuları belirli bir kalıba sokabildiğine değindi. Oyuncu, “Ben oynamaya çok hazırım” diyerek aksiyon projesi beklediğini anlattı.