Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi, rakipleri Kuruluş Osman, O Kız, Hayatımın Şansı, Sıfırıncı Gün ve Kasaba Doktoru’na fena fark attı!

Çöp Adam dizisi, rakipleri Kuruluş Osman, O Kız, Hayatımın Şansı, Sıfırıncı Gün ve Kasaba Doktoru’na fena fark attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2022 yılı Eylül ayı ile birlikte sezonun açılmasıyla pek çok dizi ekrana gelmeye başladı. Bazı diziler bir önceki sezondan gelirken bazıları da yeni hazırlanan dizilerdi. Kimi final yaptı kimi hala devam ediyor. Sezonun ortasına gelirken ekrandaki yaprak dökümü de hız kazandı ama yeni yeni diziler de ekrana gelmekte.

Bu diziler arasında Star TV’nin iddialı yapımı Çöp Adam da yer alıyor. Son dönemde Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun, danışanlarının hayat hikayelerinden alıntıladığı kitaplarından uyarlanan diziler, ekrana damgasını vuruyor. “Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmaktadır” ibaresi ile ekrana gelen diziler, Budayıcıoğlu’nun aynı zamanda ortağı olduğu OGM Pictures yapımları olarak dikkat çekiyor.

Aslında ilk olarak hikayesi değiştirilse de İstanbullu Gelin ile başlayan bu dizilere daha sonra Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir, Yalı Çapkını, Camdaki Kız ve son olarak da Çöp Adam dizisi katıldı. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın Peri ve Tamer olarak travmatik iki kişiliği canlandırdıkları dizi, bu hafta 5. bölümüyle ekrandaydı.

Çöp Adam dizisi, rakipleri Kuruluş Osman, O Kız, Hayatımın Şansı, Sıfırıncı Gün ve Kasaba Doktoru'na fena fark attı! 9

Reyting puanlamasında Kuruluş Osman dizisi, Çarşamba akşamları yayınlanan 6 dizinin içinde zirveyi kimseye bırakmıyor! Günün ilk 10 tablosunda Çöp Adam bu hafta Total grubunda 8., AB’de 4. ve ABC1’de ise 5. sırada yer aldı. Aynı akşam ekrana gelen Kanal D’nin O Kız ve Fox TV’nin 2. bölümü yayınlanan yeni dizisi Hayatımın Şansı da yine tabloda yerini alan diziler oldu.

Tv8’in iddialı projesi Sıfırıncı Gün de 28 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle yayındaydı. Ancak dizi, ilk 10 tablosunda sadece AB grubunda 8. sırada yer bulabildi. TRT1’in Kasaba Doktoru ise her üç grupta da ilk 10’a giremeyen yapım oldu.

Çöp Adam dizisi, rakipleri Kuruluş Osman, O Kız, Hayatımın Şansı, Sıfırıncı Gün ve Kasaba Doktoru'na fena fark attı! 10

Reytinglerde Çöp Adam dizisinin rakiplerine oranla Kuruluş Osman karşısında dikkat çeken bir yerde durduğu görülüyor. İlerleyen haftalarda daha da yükselmesi bekleniyor reytinglerin. Ekranda durum böyle ancak sosyal medyada çok daha özel bir süreç yaşanıyor Çöp Adam dizisi ile ilgili!

Dizi, günün en çok konuşulan, en popüler, hakkında en çok paylaşım yapılan dizisi oldu bu hafta tekrar. Sosyal medyada Çarşamba akşamlarının galibi olmayı başaran dizi, ezici bir farkla rakiplerine ciddi fark attı! Adba.tv tarafından gelen ileti sayılarına göre oluşturulan tabloda Çöp Adam’ın 75 bin ileti alarak günü birincilikle bitirdiği görülüyor.

Çöp Adam dizisi, rakipleri Kuruluş Osman, O Kız, Hayatımın Şansı, Sıfırıncı Gün ve Kasaba Doktoru'na fena fark attı! 11

TV8’in Sıfırıncı Gün dizisi, her ne kadar ekranda beklenen reytingleri alamasa da sosyal medyanın dilinden düşmemiş! Çöp Adam’ın ardından, sosyal medyadan gelen ileti sayısı ile
2. sırada yer alıyor. Ancak aralarındaki fark büyük! Yine de ilk bölümüyle izleyici tarafından gün içinde 24 bin 900 ileti ile gündeme getirilmiş!

Listenin 3. sırasında yer alan Kuruluş Osman’ın 4 bin 200 ileti ile makası iyice açtığı sosyal medya tablosunda 4. sırada Kasaba Doktoru, 5. sırada O Kız ve 6. sırada da Hayatımın Şarkısı yer alıyor…