Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisi, sosyal medyaya damgasını vurarak 2022’ye veda etti!

Tuzak dizisi, sosyal medyaya damgasını vurarak 2022’ye veda etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, iddialı bir yapım olmasına karşılık beklenen ilgiyi göremedi! Dizinin başrolleri Akın Akınözü ve Bensu Soral, partner olarak çok beğenilirken usta oyuncu Talat Bulut ile başarılı oyuncular Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik, Yağız Can Konyalı, Eylül Su Sapan ve Emir Benderlioğlu da performansları ile konuşulmaktalar.

Hikayesi Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Ali Yörükoğlu tarafından kaleme alınan Tuzak dizisi, başlamadan önce çok merak edilen bir yapım olmuştu. Aylarca Akın Akınözü ile anılan dizinin başrol kadın oyuncusu da merak konusuydu. Bensu Soral isminin ön plana çıkmasıyla dizi daha da ilgi çekti.

Tuzak dizisi, sosyal medyaya damgasını vurarak 2022'ye veda etti! 10

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında ekranlara gelen dizinin yönetmenliğini de Aytaç Çiçek yapıyor. Bir süre önce reytingleri düşük gelen dizi için final söylentileri gündemdeydi. Ancak Acun Ilıcalı, bizzat yaptığı açıklama ile dizinin devam edeceğini belirtirken, Bensu Soral da bir röportajında çekimlerin sürdüğü ve sezon sonuna kadar bir aksilik olmazsa süreceğini söyleyerek Tuzak izleyenlerinin içine su serpti!

Aslında diziyi takip edenler, Tuzak’ın hikayesinin heyecanlı ve sürükleyici olduğunu aktarıyor. Fakat yine de Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi ile ilgili saat değişikliği sonrası final korkusu yaşanmıştı. Dizinin yerine Sıfırıncı Gün isimli bir başka yapımın gelmesi ile Perşembe günü ve erken saate çekilmesiyle Tuzak dizisi için başka bir süreç başladı!

Tuzak dizisi, sosyal medyaya damgasını vurarak 2022'ye veda etti! 11

Ekim ayında izleyici ile buluşan dizi, bu hafta Perşembe akşamı ekrana geldi. Bu kez karşısında Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Aldatmak dizileri var. Tuzak dizisi, Çarşamba akşamları yayınlandığında reytinglerde ilk 10’a giremiyordu. Ancak Perşembe akşamları sonucun nasıl olacağı merak konusuydu! 29 Aralık akşamı yayınlanan dizi, yine reytinglerde ilk 10 tablosunda yer alamadı ama sosyal medyadaki tahtını da gün değişikliğine rağmen bırakmadı!

Çarşamba günleri yayınlanırken rakiplerine karşı sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmayı başarıyordu gün içinde Tuzak dizisi. Perşembe’nin güçlü üç dizisi karşısında da durum değişmedi! Üstelik en yakın rakibi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine attığı fark müthiş!

Tuzak dizisi, sosyal medyaya damgasını vurarak 2022'ye veda etti! 12

Adba.tv tarafından, gün içinde gelen ileti sayılarına göre oluşturulan tablo aşağıda. Buna göre 29 Aralık günü Tuzak dizisine 124 bin 300 ileti gelirken, 2. sıradaki rakibi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine ise 21 bin 800 ileti geldi! Aradaki fark o kadar fazla ki Tuzak dizisi resmen sosyal medyayı sallamış!

 

Tuzak dizisi, sosyal medyaya damgasını vurarak 2022'ye veda etti! 13

 

Bu arada reytingin iki güçlü rakibi Camdaki Kız ile Aldatmak dizilerinin sosyal medyada ne kadar az konuşulduğu ise dikkat çekiyor! Camdaki Kız’da Feride karakterinin öldüğü çarpıcı bir bölüm ekrana geldi ama yine de gün içindeki konuşulma oranı çok daha az!

5 bin 300 ileti ile 3.sırada yer alan Camdaki Kız’ı, bin 700 ileti ile Aldatmak dizisi takip etmekte. Böylelikle Tuzak dizisi, başladığı günden beri yayınlandığı her gün, diğer rakiplerini sosyal medyada katlayan bir sayıyla geçti ve günün en çok konuşulan dizisi olmayı başardı! 2022 yılının en son haftasında da durum değişmezken, Tuzak dizisi, adeta imzasını attı ve 124 bin 300 ileti ile müthiş bir başarıyı da yakaladı sosyal medyada!