Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin çok ilginç hikayesini biliyor musunuz? O sarsıcı sahne yayınlanacak mı merak konusu?

Çöp Adam dizisinin çok ilginç hikayesini biliyor musunuz? O sarsıcı sahne yayınlanacak mı merak konusu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanacak olan ve başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın yer aldıkları, OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisinin bir süredir tanıtımları ekrana gelmekteydi. Diziyi merakla bekleyenler, fragman ile çok ilginç bir hikayenin gelmekte olduğunu da gördüler! Peki tam olarak nasıl bir hikayeye sahip Çöp Adam dizisi?

İlk bölümünün geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Fragmanı yayınlanan ve tarihi belirtilen dizinin son anda yayın tarihi bir hafta sonrasına çekildi. İzleyicinin meraklı bekleyişini bir anda hüsrana çeviren Çöp Adam dizisi, nihayet bu hafta ilk bölümüyle ekranda olacak!

30 Kasım akşamını izleyiciler iple çekiyorlar! Zira tanıtımları ile dizi merak topladı. Dizi, Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarındaki gerçek hayat hikayesinden alıntılanıyor. Çöp Adam hikayesinin temelinde ise ‘gizem’ ön planda!

Çöp Adam dizisinin çok ilginç hikayesini biliyor musunuz? O sarsıcı sahne yayınlanacak mı merak konusu? 8

Televizyon Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, dizinin başlamasına bir kaç gün kala, Çöp Adam dizisinin hikayesi ile ilgili sosyal medyadan dikkat çeken bilgiler verdi. “Türk soslu nordik dizi, bir sahnesi olay olacak!” başlığıyla dizi için “Bizim açık anal izleyicisi bakalım nasıl karşılayacak?” diyerek daha da merakı arttırmakta!

Sina Koloğlu, “Budayıcıoğlu’nun izin verdiği ölçüde mi yoksa harbi ‘gri ve soğuk’ bir lezzette mi olacak” sözleriyle hikayenin aslının korunup korunmayacağının henüz net olmadığını ortaya koymakta! Açık kanal için hikayesinin biraz zorlayıcı olduğu bu sözlerden anlaşılıyor. Sina Koloğlu, “Garip bir yazılımcı” olarak nitelediği Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdiği Tamer karakterinin hikayede bir yazılımcı olduğunu, bir oyun satarak çok zenginleştiğini ancak çocukluuğnda geçirdiği bazı travmaları bu zenginliğin örtmediğini, ailesinin kendisini kardeşi ile yetimhaneye bıraktığı bilgisini vermekte.

Tamer, zengin olduktan sonda aldığı yalıya anne ve babasını da davet ediyor. Daha sonra bir kadın ile tanışıyor. Bu kadının hikayesi de çok ilginç! Elçin Sangu’nun oynadığı Peri, eşini ve kız kardeşini küvette birlikte ölü olarak buluyor ve hayatının şokunu yaşıyor!

Çöp Adam dizisinin çok ilginç hikayesini biliyor musunuz? O sarsıcı sahne yayınlanacak mı merak konusu? 9

Yazılımcı Tamer’in aşık olduğu Peri, yaşadığı travmanın etkisinden kurtulamamış bir kişi. Kız kardeşi ile eşinin ilişkisini, hayatı boyunca unutamayacağı bir olay ile öğrenecek!

Peri’nin eşi ve kız kardeşi, küvette, elektrik çarpması sonucu ölürler. Peri, onları bu halde bulur ve hem yaşanan acı olay hem de eşinin kendisini kız kardeşiyle aldatmasının şokunu yaşar! Bu sahnenin dizide nasıl ele alınacağı şimdiden merak konusu! Sina Koloğlu’nun “Sanırım bu sahne epey konuşulacak. Öyle bir travmanın akabinde tanıştığı Tamer, ona bir başka sürpriz hazırlayacak” diyerek dizinin daha da ilginçleşeceğini ifade ediyor.

Tamer’in geçmişteki travmaları, bir kaçırma öyküsünü beraberinde getirecek! Aşık olduğu Peri’yi, satın aldığı yalının mahzenine kapatacak. Hikayenin devamını dizi ile birlikte göreceğiz.

Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide ayrıca Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi oyuncular da rol alıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinin ilk bölümünün konusu ise şöyle: Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır.

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir. Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır.Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.

Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır. Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent’in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin telafisi Tamer için çok zor olacaktır.

Tamer’in kurmaya çalıştığı dengeler, Peri’yle karşılaştığı anda alt üst olur. En yakınından aldığı darbenin şiddetiyle hayattan vazgeçme noktasına gelen Peri, bir anda kendini Tamer’in gizli dünyasında bulur.