Ana sayfa Sosyal Medya Nalan’ın hareketine Burcu Biricik’ten bile alkış geldi!

Nalan’ın hareketine Burcu Biricik’ten bile alkış geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisi, geçtiğimiz hafta 58. bölümü ile izleyenlerin çok uzun zamandır beklediği bir gelişmeyle sevindirdi. Annesi sandığı anneannesi tarafından büyük bir baskıyla büyütülen, istemediği bir adamla sevgisiz bir evlilik yaşayan, kendisine yapılanlar karşısında tavrını koyamayan Nalan, artık değişti!

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldıkları Camdaki Kız dizisi, Star TV’nin Perşembe akşamları en çok izlenen yapımı olarak beğeni ile takip ediliyor. Son haftalarda hikayesi daha da heyecanlı bir hale gelmeye başladı. Dizide Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan’ın, artık isyan bayraklarını çekmesi, ekran başındakiler için de büyük sürpriz oldu.

Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenmesinin ardından eline geçen kozla çok iyi bir fırsat yakaladı Nalan! Artık hayatını değiştirmek için ilk adımı atan ve annesine, kocasına ve onun tüm ailesine karşı hiç bir sorumluluğu kalmadığını gösteren Nalan, evi terketti! Nalan’ın Hayri ile istediği, özlediği, hep umutla beklediği sevgi dolu hayatı yaşaması için attığı adım, izleyicilere de adeta bir ‘oh’ çektirdi!

Nalan'ın hareketine Burcu Biricik'ten bile alkış geldi! 9

Hep sindirilen, bastırılan kadın Nalan, sonunda kararlı, kendinden emin ve cesur çıkışı ile herkese resti çekti! İşte Nalan’ın bu hareketi, ekran başında diziyi izleyenler kadar, Nalan karakterine başarıyla hayat veren Burcu Biricik için de alkışlanası bir hareketti!

Nalan'ın hareketine Burcu Biricik'ten bile alkış geldi! 10

Burcu Biricik, dizinin 58. bölümü yayınlanmadan önce, en iyi bölüm olduğu notunu düşerek merakları arttıran bir paylaşım yapmıştı. Nalan’ın inişli çıkışlı duygu dalgalanmalarının 58. bölümde müthiş oyunculuğu ile ortaya koyan Burcu Biricik, aynı zamanda hikayenin kahramanı Nalan’ın son hareketine kendisinin de şaşırdığını ifade eden “Ouuuuvv Nalan” notuyla alkış emojili bir paylaşımda gösterdi.

Nalan'ın hareketine Burcu Biricik'ten bile alkış geldi! 11

Biricik, kendi canlandırdığı karakter Nalan’ın zincirlerini sonunda kırmasından dolayı memnuniyetini, dizinin takipçileriyle de paylaşarak bu mutluluğa izleyici ile birlikte ortak olduğunu ortaya koydu…