Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam, ilk bölümüyle sosyal medyayı resmen ele geçirdi! Özellikle o sahneye gelen eleştiriler dikkat çekti!

Çöp Adam, ilk bölümüyle sosyal medyayı resmen ele geçirdi! Özellikle o sahneye gelen eleştiriler dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, bir kaç haftalık ertelemenin ardından sonunda ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk açıklanan yayın gününden sonra meraklı bir bekleyiş başlamıştı ancak kanal, diziyi erteledi. Sonunda heyecanla beklenen dizi 30 Kasım akşamı 1. bölümüyle beklenen ilgiyi de yakaladı!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldıkları dizi, kimi tartışmaları da beraberinde getirdi! Öncelikle Elçin Sangu’yu Peri rolüne çok yakıştıran hayranları, aynı zamanda oyuncunun yeniden ekrana dönüşünden de çok mutlu.

Son dönemde gerçek hayattan alınan hikayeleriyle öne çıkan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan Çöp Adam dizisine bazı eleştiriler de getirildi! Kimi izleyiciler, dizinin konusunu ağır bulduklarını belirtirken, bazı izleyiciler ise bir sahneye takılı kaldı!

Çöp Adam, ilk bölümüyle sosyal medyayı resmen ele geçirdi! Özellikle o sahneye gelen eleştiriler dikkat çekti! 9

Herkesi şaşkına uğratan ilk bölümdeki sahne, kimi izleyicilerin tepkisini aldı! Sahnede, iki çıplak kişinin bir küvette ölü olarak bulunması, sosyal medyada çok konuşuldu. Dizi henüz başlamadan hikayeyi bilenler bu sahnenin ekrana nasıl getirileceğini merak ediyordu. Elçin Sangu’nun hayat verdiği Peri, kız kardeşi Naz ile eşini aynı küvette, çıplak ve ölü vaziyette buldu! Bir saç kurutma makinesinin küvetin içindeki suya değmesi ve elektrik çarpması sonucu ölen Peri’nin kız kardeşi ve eşinin uzun zamandır bir yasak aşk yaşadıkları da bu feci ölüm ile ortaya çıktı.

Çöp Adam, ilk bölümüyle sosyal medyayı resmen ele geçirdi! Özellikle o sahneye gelen eleştiriler dikkat çekti! 10

Peri, gözünden sakındığı kız kardeşi ve çok sevdiği eşinin ihaneti ve dehşet ölümleri karşısında şoka uğradı! Depresyona giren Peri, sokaklarda avare bir şekilde dolaşırken bir adam tarafından kaçırıldı. Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Tamer, onu yeni aldığı büyük bir yalının gizli mahzenine kapattı. Hikaye son derece ilginç. Üstelik bu olayın gerçek bir hayat hikayesi olması da Çöp Adam dizisine ilgiyi giderek daha da arttıracak gibi görünüyor.

İlk bölümüyle dikkatleri çeken yapım, sosyal medyada da çok konuşuldu. Küvet sahnesi kimi izleyicilerden eleştiri almış olsa da günün en çok konuşulan yapımı olarak pek çok diziyi gölgede bıraktı sosyal medyada!

Çöp Adam, ilk bölümüyle sosyal medyayı resmen ele geçirdi! Özellikle o sahneye gelen eleştiriler dikkat çekti! 11

Çöp Adam, ilk bölümüyle Çarşamba akşamı Total kategorisinde 9., AB’de 3. ve ABC1’de ise 8. sırada yer buldu. Sosyal medyada ise çok daha başarılı bir karne ortaya çıktı! Adba.tv’nin yaptığı araştırmada 30 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan diziler içinde Çöp Adam, 128 bin 400 ileti ile ilk sırada yer almakta. Önceki haftalarda sosyal medya birinciliğini kimseye kaptırmayan Tuzak dizisi ise bu kez 107 bin 200 ileti ile 2. sıraya düştü!

Bir Peri Masalı dizisi ise 30 bin ileti ile 3. sırada. Günün reyting birincisi olmasına karşılık Kuruluş Osman 7 bin 200 ileti ile sosyal medyada günün en çok konuşulan yapımları içinde 4. sırada. O Kız dizisi ise 2 bin 800 ileti ile 5. ve Hayat Bugün dizisi de bin 800 ileti ile 6. sırada.