Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu!

Yalı Çapkını dizisinden ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, ekranın en çok reyting alan yapımlarının başında geliyor. Çift haneli puanlara ulaşan dizi, aynı zamanda uzun zamandır kırılamayan bir rekoru da kırdı! En son Sefirin Kızı dizisinin kırdığı ve 12 üstü reytingi alarak 14’e dayanan reytingleriyle büyük dikkat çekiyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile birlikte usta oyuncu Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinden sessiz sedasız bir ayrılık yaşandığı geçtiğimiz günlerde. Sosyal medyadan yapılan paylaşım ile bu ayrılık ön plana çıktı!

Dizinin ana karakterleri ile birlikte yan karakterlerinin de ayrı bir hikayeleri var. Başroldeki isimler ile birlikte Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu gibi dizinin dikkat çeken isimlerinin hayatları da ayrı bir merak konusu dizide.

Yalı Çapkını dizisinden ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu! 8

Bu arada pek çok dizideki zengin ailelerin oturdukları yalılar, köşklerin arka planında yer alan, mutfakta ve diğer alanlarda çalışanların hikayelerine de yer verilmekte. Yalı Çapkını dizisinde de yalının çalışanlarının yaşadıkları her bölümde kısa kısa sahnelerle ekrana getiriliyor. Bu çalışanlardan birisi de Çetin Tekindor’un hayat verdiği Halis Ağa’nın şoföre İbrahim.

İrem Altuğ’un oynadığı Sultan’ın kocası olan İbrahim karakterine dizide Cansu Fırıncı hayat veriyordu. Oyuncunun ani bir kararla diziden ayrılması herkesi şaşırttı! Hikayeden nasıl çıkarılacağı merak konusu oldu! Cansu Fırıncı, reytingleri çok iyi giden diziden neden ayrıldığını açıklamadı ama sosyal medya hesabından kısa bir bilgi vererek ayrılığını duyurdu.

Yalı Çapkını dizisinden ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu! 9

Cansu Fırıncı, “Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsum. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere” açıklamasını yaptı.

Cansu Fırıncı’nın hayat verdiği İbrahim karakteri, diziyle ilgili ön bilgide şöyle tarif ediliyordu: Sultan’ın eşi Dicle ve Fırat’ın babasıdır. Karısına aşkla bağlıdır. İyi niyetli, sevgi dolu hoş sohbet bir adamdır. Kalp kırmaktan çekinir. Halis Ağa’nın yalıya çekilmesinin ardından ufak tefek getir götür işlerine de bakmaya başlar. Zengin olma hayalleri kurar ve bunu gerçekleştirebilmek için risk almaktan çekinmez.