Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Coşkun Sabah’ın eşi Ceyda hanım boşanmakta kararlı

Coşkun Sabah’ın eşi Ceyda hanım boşanmakta kararlı

tarafından ker_def

9 Şubat’ta ihanete uğradığı gerekçesiyle 19 yıllık eşi Coşkun Sabah’a boşanma davası açan Ceyda Sabah, geri adım atmıyor. Coşkun sabah ise barışın önündeki engelin eşinin kız arkadaşları olduğunu söylüyor.

Ceyda Sabah’ın geçen şubatta başka kadınlarla mesajlaştığı iddiasıyla eşi Coşkun Sabah’a açtığı boşanma davası devam ediyor. Çiftin mal varlığındaki tedbir kararının yarısının mahkeme kararıyla kaldırıldığı günün akşamı Coşkun Sabah, Kalamış Marina’daki Paysage adlı mekanda sahneye çıktı. Program öncesi soruları yanıtlayan sanatçı, eşinden ayrılmak istemediğini bir kez daha tekrarladı. “Ben boşanmak istemiyorum. Zaten evimizi de ayırmadık. Ailemi, çocuklarımı çok seviyorum” diyen Sabah, konuşmanın devamında, eşinin kız arkadaşlarının sözlerine uyduğu için geri adım atmadığını ileri sürdü:

‘Süründür’ diyorlar

“Eşim şimdilik vazgeçmiyor. Zaten çevresinde iki-üç tane kız arkadaşı var, onlar Ceyda’yı dolduruşa getiriyor. ‘Süründür, burnundan getir’ diyorlar. Sanki ben ne yapmışım? Kadın dayanışmasının kurbanı oldum! O bahsedilen mesaj bana ait değil ki. Telefon da zaten benim değil, şirket telefonu. Müdürüm bizi ziyarete gelmişti. Telefona gereksiz bir mesaj geldi, hepsi bu.”

HÜRRİYET KELEBEK