Ana sayfa Dizi İzle Çukur 2.Sezon 9.Bölüm – Karakuzular’ı Korku Sardı

Çukur 2.Sezon 9.Bölüm – Karakuzular’ı Korku Sardı

tarafından ker_def

Çukur dizisi 2. sezon 9. bölümüyle yani toplamda 42. bölümüyle 12 Kasım Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur dizisinin yeni bölümünde yine önemli sahneler vardı. Hem aksiyon dolu hem de duygusal sahneler 41. bölümde yer aldı. Dizinin bu bölümden önemli sahneler de youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 42. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Dizinin 42. bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Celasun’un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur’un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın’ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç’ı İdris’le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris’i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.

Kötü görünen Vartolu’nun “Bazı insanlar var. Onlar sevdiklerinin değerini kaybedince anlıyor. Ben zaten biliyordum be Yamaç!” sözleriyle Yamaç’a dert yandığı tanıtımda, Çeto öfkesini Ersoy’dan çıkarıyor. Celasun’a bıçak dayayan Mahsun gerilimi yükseltirken, Yamaç’ın dövüş sahnesi izleyenlerin nefesini kesiyor. Çeto, “Bu hayatta herkesin bir zaafı var. Çukur’dakilerin zaafı da aileleri!” sözleriyle harekete geçeceğinin sinyallerini verirken, Vartolu’nun neyin peşinde olduğu merakla bekleniyor.

Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Oyuncu Kadrosu
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
İdris: Ercan Kesal
Cumali: Necip Memili
Çeto: Erkan Avcı
Mahsun: Berkay Ateş
Sultan: Perihan Savaş
Selim: Öner Erkan
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Celasun: Kubilay Aka
Muhittin: Nebil Sayın
Emrah: Alperen Duymaz