Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 32. bölüm fragmanı yayınlandı… Büyük son yaklaşıyor! Birileri gidecek!

Çukur 32. bölüm fragmanı yayınlandı… Büyük son yaklaşıyor! Birileri gidecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
SHOW TV’nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Çukur’un yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in oynadıkları Çukur’un sezon finaline kısa bir süre kaldı. Önümüzdeki hafta sondan bir önceki bölümle ekrana gelecek olan Çukur’un son yayınlanan bölümünde, Yamaç, abisi Selim’in kendilerine ihanet ettiğini anlamıştı.

Çukur 32. bölüm fragmanı yayınlandı... Büyük son yaklaşıyor! Birileri gidecek! 7

Yeni bölümde Yamaç’ın bu bilgiyle nasıl bir plan yapacağı merak konusuydu. 32. bölümden yayınlanan ilk sahnede Selim, Nazım ve Emrah arasında geçen konuşma dikkat çekiyor. Selim, artık harekete geçmeyi öneriyor. Bu sırada Emrah’ın Selim’e silah doğrulttuğu görülüyor. Selim, Yamaç’ın kendisinden haberi olmadığını iddia ediyor.

Selim, “Sizi buldu, bizi de bulabilir” diyerek Yamaç’ı kastediyor ve bir an önce planlarını devreye sokmayı teklif ediyor. “Bugünü çok iyi kullanmamız gerek. Bugün ne yaparsan kar. Kimi kandırabilirsen” diyerek Yamaç’ın aklını karıştıracak bir şeyler yapmasını istiyor Nazım’dan.

Tanıtımın sonunda Selim’in “Ya bugün Çukur’un son günü olacak, ya da bizim” sözleri dikkat çekiyor.

İşte Çukur 32. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük bir oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.