Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi bitti ama ekip birbirlerini kollamaya devam ediyor!

Çukur dizisi bitti ama ekip birbirlerini kollamaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin oyuncuları ve teknik ekibin birbirlerini destekleyen durumları son günlerde daha net bir şekilde ortaya çıktı. 4 sezon devam eden projede hem oyuncular hem ekipte yer alan emekçiler yoğun bir tempoda başarılı bir iş ortaya koydu.

Aile ortamının oluştuğu dizinin oyuncuları artık nadiren bir araya gelebilseler bile birbirlerini desteklemeyi bırakmadı. Çukur dizi ekibinin Üç Kuruş ismi ile Show TV’ye proje yaptığı biliniyor. Ay Yapım imzalı yeni dizinin Çukur’un yerini alması bekleniyor.

Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin Zekeriyaköy’deki setini zaman zaman Çukur’un ünlü isimleri de ziyaret ediyor. Necip Memili, evinin yakınında yapılan çekimlere hem kendisinin gittiğini hem de Aras Bulut İynemli’nin de uğrayarak arkadaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Zaman zaman Çukur dizisi ekibinden arkadaşları ile buluştuklarını ve setin bitmesine rağmen arkadaşlığın sürdüğünü anlatan Necip Memili, birbirleri ile aile gibi oldukları vurgusunu yaptı.

Çukur dizisi bitti ama ekip birbirlerini kollamaya devam ediyor! 5

Çukur dizisi ekibinden iki oyuncu da birbirlerine olan destekleri ile dikkat çekti. Modern Kadın isimli bir dizi projesi hazırlayan İrem Saka, abisi Ayberk Sak’ın yönetmenliğini yaptığı dizisine başladı. Hem senaryoyu yazan hem de başrolde yer alan İrem Sak, Çukur’da aynı sette yer aldığı Kubilay Aka ile yeni projede buluştu.

Çukur dizisi bitti ama ekip birbirlerini kollamaya devam ediyor! 6

Kubilay Aka’nın Modern Kadın dizisinde rol alacak olması dikkatlerden kaçmadı. Çukur oyuncularının birbirlerine desteklerini gösteren bir başka örnek de Modern Kadın dizi projesi oldu.