Ana sayfa Dizi Haberleri Anıl İlter dizi kariyerinde aynı ekranda yeni bir rota çizdi!

Anıl İlter dizi kariyerinde aynı ekranda yeni bir rota çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın başarılı isimlerinden birisi de Anıl İlter oldu. Sette eğlencenin odak noktası haline gelen oyuncu, sempatikliği ile milyonlarca hayranının da etkilemeye devam ediyor.

Sen Çal Kapımı romantik komedi projesiydi ve çok da başarılı oldu. Şimdi yurt dışında yayınlar devam ediyor. Oyuncular ise farklı projelere doğru dağılmaya başladı. Anıl İlter’in yeni dizi projesi de ortaya çıktı. Fox TV için hazırlanan ve çekimlerine başlanan Mahkum dizisi oyuncunun yeni adresi oldu. Oyuncu yeni dizi tercihini yine aynı ekrandaki bir proje için kullanmış oldu.

Anıl İlter kariyerinde yeni bir rota çizerek bu sefer dram projesinde yer almış oldu. Bir savcının masumiyetini ispat etme hikayesi olarak öne çıkan Mahkum dizisinde Anıl İlter’i Tahir isimli savcı karakterinde izleyeceksiniz.

Oyuncu, bugüne kadarki farklı rollerinden birisiyle yakında Fox TV ekranında hayranları ile buluşacak. 2006 yılından bu yana setlerde yer alan Anıl İlter, birbirinden farklı birçok rolde yer aldı. Oyuncu Kavak Yelleri, Kara Emek, İstanbullu Gelin gibi önemli projelerde boy gösterdi.

Mahkum dizisi ise yeni sezonun aksiyonu bol, heyecanlı yapımlarından birisi. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin ilerleyen aylarda izleyici ile buluşması bekleniyor.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Altan Gördüm, Hayal Köseoğlu, Melike İpek Yalova ve Derya Beşerler diziye katılan diğer isimler olarak dikkat çekti.