Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Cumali ilk bölümde öldü! Bu işin içinde bir gariplik yok mu?

Çukur dizisinde Cumali ilk bölümde öldü! Bu işin içinde bir gariplik yok mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Bu akşam 2. sezon yeni bölümü yayınlanan Çukur dizisinin ekrana gelmesiyle birlikte sosyal medyada yorum üstüne yorum yağmaya başladı.

Aylardır bekledikleri Çukur’un eski halini yeni sezonda bulamayan izleyiciler, Karakuzular’ın damga vurduğu bölümü eleştiriyorlar.

Koçovalılar’dan kimin öldüğünün hala anlaşılamadığı bölümde, Çukur’a resmen bomba düşmüş gibiydi.

Erkan Avcı ve Berkay Ateş’in oynadığı Çeto ve Mahsun isimli Karakuzular ve çeteleri, Çukur’u alt üst etmiş olarak gördük.

Çukur’u öylesine ele geçirmişlerdi ki kimsenin yapabileceği bir şey yok gibi görünüyor.

Vartolu, ister istemez Karakuzular’a çalışmaya başlamış. Yamaç çoktan havlu atmış, Aliço sinir hastanesinde, Saadet Karakuzular’ın elinde, Meke mahallede çaresiz vaziyette…

Çukur’un içler acısı durumu izleyiciyi ekran başında çok rahatsız etti.

Bu arada geçtiğimiz ismi geçen ama bir türlü görünmeyen Cumali de ortaya çıktı.

Necip Memili’nin oynadığı Cumali, hapishanede Karakuzular’ın adamı tarafından öldürülmeye çalışıldı. Bu arada düşüp kafasını fena vurdu.

Hapishane revirinde öldüğü söylenerek ceset torbasına konuldu. Tabii izleyicilerin pek çoğu bu durum karşısında “Bir sezon bunun için mi bekledik, ilk bölümde öldü” diyerek şaşkınlıklarını anlatmaya başladılar sosyal medyada.

Ancak tabii ki durum göründüğü kadar basit değil.

İlk bölümüyle olay olan Çukur dizisinin bir sonraki bölümünde işlerin değişeceğini uman izleyici, Cumali ile ilgili de pek çok yorum yapıyor.

Çukur dizisinde Cumali ilk bölümde öldü! Bu işin içinde bir gariplik yok mu? 7

Muhtemelen cezaevinden çıkabilmesi için bir oyun oynandı ve ölmüş gösterildi.

Aylardır reklamı yapılan Necip Memili’nin oynadığı karakteri Çukur dizisinin bu kadar kolay harcamayacağı düşünülüyor.

Çukur artık bildiğiniz Çukur değil evet ancak geçtiğimiz sezon her bölümüyle izleyiciyi çok şaşırtan dizinin kartları ilk bölümden açmasını beklemek de doğru olmaz. Muhtemelen senaristler ilk bölümde Karakuzular’ın ne kadar duygusuz, merhametsiz, acımasız olduklarını anlatmak ve nasıl bir yer haline geldiğini anlatmak için Karakuzular’ın sahnelerine ağırlık verildi.

Yani sağ gösterip sol vuracak muhtemelen hikaye. Şimdi Karakuzular konuşuyor ama Vartolu-Yamaç-Meke ve diğerlerinin günü mutlaka gelecek!

İşte Cumali ile ilgili yapılan yorumlar: