Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde eski bir aşkın izleri çok şaşırttı! Cumali’yi şok eden anlar…

Çukur dizisinde eski bir aşkın izleri çok şaşırttı! Cumali’yi şok eden anlar…

tarafından ker_def

Youtube’da Çukur dizisi hayranları 8 Ekim Pazartesi günü ekrana gelecek olan 2. sezonun 4., toplamda ise 37. bölümde neler olacağıyla ilgili analizler yapmakta.

Bu analizlerden bazılarına dikkatinizi çekmek istiyoruz. Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünden sonra izleyiciler de yorumlarıyla dizinin takipçilerine gelecek bölümlerle ilgili öngörülerini aktarıyorlar. Elbette ki bunların hepsi tahminler… Yani özel bilgiler değil, kişisel tahminler.

Videoda da Çukur dizisinin gelecek bölümlerine ilişkin tahminleri bulabilirsiniz.

Dikkat çeken bazı noktalar var. Örneğin diziye yeni katılan ve bir hayli de tutan Cumali karakterinin Yıldız ile karşılaşmasında başka bir hikaye ortaya çıkacak. İkilinin daha önceden tanıştıkları anlaşılan sahnede Cumali’nin Yıldız’ı gördüğünde şaşkına uğraması dikkat çekti.

Birbirlerini tanıyan ve muhtemelen daha önceden aralarında bir şeyler yaşandığı anlaşılan Yıldız ve Cumali’nin hikayesi merak konusu oldu. Yıldız’ı gördükten sonra uzun süre kendine gelemeyen Cumali’nin hapse girmeden önce Yıldız ile bir geçmişleri olduğu düşüncesini doğurdu bu sahne.

Çukur ahalisinin Kara Kuzular çetesini terk edip, Yamaç-Cumali ve Vartolu’dan oluşan Üç Silahşörler’e katılması beklentileri var.

Özellikle Yamaç’ın ipleri eline alması, farklı taktikler uygulaması Kara Kuzular’ı zayıflatıyor.

Cumali ve Vartolu şu anda aynı safta savaşma yolunda… Ancak aralarındaki gerginlik hemen bitmeyecek.

Cumali ve Yamaç’ın izledikleri yol da farklı, ancak Yamaç yine bir adım öne çıkacak gibi görünüyor…

Peki ya Selim! Yeniden ortaya çıkarsa kimse şaşırmayacak. İdris Baba ölmemiş, şimdi sıra Selim’de. Bakalım ne zaman ortaya çıkacak?