Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde hain ortaya çıktı, izleyici şaşkına döndü!

Çukur dizisinde hain ortaya çıktı, izleyici şaşkına döndü!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde 2. sezon 23. bölüm izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin toplamda 56. bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

Dizide Koçovalılar’a ihanet eden kişi de sonunda ortaya çıktı.

Çukur’da kızı Damla’yı Cumali ile evlendiren Uluç, Baykal’ın adamı çıktı. Çukur 56. bölüm son sahnede düğünden çıkar çıkmaz kuytu bir yere giden Uluç siyah cipe biniyor. Siyah cipteki yüzüklü kişi ise Uluç’u Koçovalıların evlerine kadar girdiği için tebrik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 18 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı:

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Celasun’la birlikte Çukur’u dolaşan Salih’in, Çeto ile karşılaştığı sahnede Salih’in iğneleyici sözleri dikkat çekiyor. Salih, “İnsan en yakınından o kadar çok şey saklar mı?” sözleriyle Çeto’nun damarına basarken Çeto, İdris’in yanına gideceğini söyleyerek Salih’i meraklandırıyor.