Ana sayfa Dizi İzle Çukur dizisinde nefes kesen kurtarma operasyonu! Aliço, Timsah’ın parmağını kopardı!

Çukur dizisinde nefes kesen kurtarma operasyonu! Aliço, Timsah’ın parmağını kopardı!

tarafından zk zk

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili ve Ercan Kesal’ın oynadıkları Çukur dizisinin 2. sezon 29. bölümü nefes kesti.

Özellikle Vartolu, Medet ve Cumali’nin Timsah’ın tuzağına eline düştüğü ve Yamaç’ın onları kurtarmaya geldiği sahnede müthiş heyecanlı anlar yaşandı.

Aliço’nun tam Yamaç’ı vurmak üzere olan Timsah’ın parmağını kopardığı o anlar dikkat çekerken, kamyona bağlı bir şekilde kalan Cumali, Vartolu ve Medet’i kurtaran kişiler arasında Damla da yer aldı. Damla’nın son hareketi ise heyecanı doruğa çıkardı…

O anları videodan izleyebilirsiniz…

2. sezon 29. bölüm özeti:

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde ekran başındakilerin haftalardır heyecanla beklediği büyük sır açığa çıktı. Yüzüklü’nün Yücel olduğu ortaya çıkarken, bölümün finalinde Yücel’in Akşın’ı kaçırdığı an izleyicileri şoke etti.

Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde geçtiğimiz hafta sahte Baykal’ın vurulmasıyla gizemini koruyan Yüzüklü’nün kim olduğu gerçeği ortaya çıktı. Aliço, sahte Baykal’ı vuran kişinin bulunduğu yerde yüzük bulması Yüzüklü’ye olan merakı artırırken, bu kişinin Yücel olması izleyicileri şoke etti. İdris ve Meliha’nın, Gül Pavyonu’na dönerek geçmiş günlere gittiği bölümde Yücel’in, Meliha’ya aşık olan Edip’in oğlu olduğu görüldü. Bölümdeki diğer flashback sahnelerinde Yücel’in hem Karakuzuları hem de Uluç’u planına dahil ettiği görülürken, Koçovalılarla ilgili pek çok bilgiyi de Aliço’dan öğrendiği ortaya çıktı. Bölümün finalinde Yücel’in, annesi ve Acar’ın mezarının başındayken Akşın’ı kaçırdığı an ise tansiyonu yükseltti. Koçovalılar’ın, ailelerinden birini daha kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalacağı gelecek bölümde “Akşın kurtulabilecek mi?” sorusunun cevabı merakla beklenecek.

Çukur 2.Sezon 29.Bölüm Özet:

Sahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecek. Vartolu, sürpriz şekilde Cumali’nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atacak. Koçovalı Kardeşler, Medet’le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu’na giderek eski defterleri açacak. Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü’nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü’nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşecekler.