Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin Ayşe’si İrem Altuğ, atv’nin sevilen dizisine transfer oldu!

Çukur dizisinin Ayşe’si İrem Altuğ, atv’nin sevilen dizisine transfer oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisinde değişimin ayak sesleri gelmeye devam ediyor. Mahir Günşıray’ın Aralık ayı içinde hikayeden ayrılması sonrasında ekibe iki yeni ismin katılacağı ortaya çıktı. Yeni isimlerden birisi Nilsu Berfin Aktaş, diğer oyuncunun ise İrem Altuğ olduğu ortaya çıktı. Star TV’de düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılan Benim Hayatım dizisinin başrolünde yer alan Nilsu Berfin Aktaş, yeni dizisi olarak Kalp Yarası’nı seçti.

Pınar karakteri ile hikayeye katılacak olan oyuncu, tüm dengeleri altüst edecek. Koronavirüse yakalandığı için oyuncunun sete çıkışı biraz gecikti. Ayrıca diziye bir başka ünlü isim daha geliyor. Pınar karakterinin annesini canlandıracak olan isim İrem Altuğ oldu. Antakya’daki çekimlere katılacak olan iki oyuncu da hikayeye renk katacak.

Çukur dizisinin Ayşe'si İrem Altuğ, atv'nin sevilen dizisine transfer oldu! 8

İrem Altuğ, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Birçok reklam filminde çocuk oyuncu olarak yer alan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü bırakıp yurt dışına oyunculuk okumaya gitti. San Francisco Eyalet Üniversitesi’nde oyunculuk bölümünü bitiren İrem Altuğ, Amerika’da kaldığı dönemde de bazı projelere imza attı.

Türkiye’ye dönüşünden sonra üst üste projelerde yar alan İrem Altuğ’u dizi hayranları; Ihlamurlar Altında dizisindeki Feride karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu birçok yapımda rol aldı.

Çukur dizisinin Ayşe'si İrem Altuğ, atv'nin sevilen dizisine transfer oldu! 9

Sinema filmleriyle de bilinen İrem Altuğ, son dönemde Çukur dizisinde yer aldı ve Ayşe Koçovalı karakteri ile de hikayede etkili isimlerden birisi olarak akıllara yazıldı.

İrem Altuğ ile Nilsu Berfin Aktaş’ın katılması ile birlikte Kalp Yarası dizisinin kadrosunun bir hayli etkili hale geldiğini söyleyebiliriz.