Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin senaristinin dizisinde Çukur’un Seher’i Begüm Akkaya da var!

Çukur dizisinin senaristinin dizisinde Çukur’un Seher’i Begüm Akkaya da var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi son yılların en önemli eserlerinden birisi oldu. 4 sezon süren dizi, Show TV’ye büyük kazanımlar getirdi. Dizide rol alan oyuncular da milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazandı. Bu isimlerden birisi de Begüm Akkaya oldu.

Çukur dizisinde Seher karakterine hayat veren oyuncu, izleyicilerin büyük dikkatini çekmişti. Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı Çukur, etkileyici ve duygu yüklü 4 sezonun ardından final yaparak sona erdi… Hala dizinin etkisinde olan geniş bir izleyici grubu bulunuyor.

Çukur sevdalıları şimdi de Gökhan Horzum’un Ekin Atalar ile birlikte imzasını taşıyan Baba isimli diziyi bekliyor. Yine Show TV ekranında çok iyi bir ekip oluşturuldu. Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız, Bihter Dinçel, Hakan Kurtaş, Damlasu İkizoğlu gibi hem genç hem de tecrübeli isimlerden geniş bir kadro oluşturuldu.

Bu kadroya en son katılan isim ise Begüm Akkaya oldu… Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’un hikayede kilit bir rol olarak ortaya koyduğu Vildan’ı Begüm Akkaya canlandıracak.

Çukur’un iki ismi yeniden bir araya gelirken, Vildan karakteri de Hakan Kurtaş’ın canlandıracağı İlhan ile ilişkili bir karakter olacak.

İlhan, Mehmet Ali’nin ortağıdır. Mehmet Ali ölünce de ailenin diğer reisi Emin ile karşı karşıya gelecek. Haluk Bilginer’in Emin karakterini canlandıracağı dizide İlhan hem kritik bir rol olacak hem de izleyicilere duygu yoğunluğu yaşatacak.

Çukur dizisinin senaristinin dizisinde Çukur'un Seher'i Begüm Akkaya da var! 7

İlhan karakterinin hayalinde konuştuğu Vildan karakterinde ise Begüm Akkaya, yeteneklerini konuşturacak.

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Begüm Akkaya, 2006 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve oldukça da tecrübeli bir isim.

Kapalıçarşı dizisinin Dilek’i olarak akıllarda yer alan oyuncu, birçok yapımda farklı rollerde bulundu. 20 Dakika’da Zeliha karakterinin yanı sıra, Bugünün Saraylısı dizisinde Feride ve Yeni Hayat’ta da Fatma karakterleri hatırlanacaktır.