Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisiyle ilgili final tarihi karmaşası sona erdi!

Çukur dizisiyle ilgili final tarihi karmaşası sona erdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle 4. sezonuyla buluşmaya devam eden Çukur dizisinde finale çok yaklaşıldı. Dizinin şimdiye kadar 122 bölümü ekrana geldi. Bilinen 125.bölümde final yapmasıydı ama bu tarihte bir düzeltme yapıldığı anlaşılıyor.

Birçok ismin bu sezon peş peşe ayrıldığı Çukur dizisinde sona doğru yaklaşılırken heyecan da artıyor. İzleyicinin ilgisinin hala çok yüksek olduğu dizide Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, final ile ilgili geçtiğimiz hafta açıklama yapmıştı.

Dizide zaman atlaması yaşanmış ve Nevşehir’de yapılan çekimlerden dönen Rıza Kocaoğlu, 13 bölüm sonra yapımın final yapacağını duyurmuştu. Final tarihi ile ilgili net bir ifade de olmayınca Kocaoğlu’nun bu sözlerini baz alan izleyiciler Mayıs başında bitmesini hesaplamıştı. Ancak Kocaoğlu, bir kez daha muhabirlerle karşılaştı ve dizinin finaliyle ilgili net bilgiyi verdi.

Rıza Kocaoğlu, “Mayıs’ın sonunda dizi bitiyor” diyerek belirsizliği ortadan kaldıran oyuncu, Çukur hayranlarına da en net mesajı gönderen kişi oldu.

Mayıs başında düşünülen finalin Mayıs sonuna alındığı da böylece ortaya çıkmış oldu.

Oyuncu, Çukur setinde tanıştığı ve bir süre aşk yaşadığı Hazal Subaşı ile de ayrılmıştı. Bu ayrılığı da medyaya çalıştığı iletişim ajansı üzerinden duyuru yollayarak açıklayan Rıza Kocaoğlu, muhabirlerin sorularına ise yanıt vermek istemedi.

İşte Rıza Kocaoğlu’nun açıklaması…