Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir’den ayrılan İbrahim Çelikkol’a duygusal veda

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir’den ayrılan İbrahim Çelikkol’a duygusal veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam tv8’de 37. bölümü ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde üzücü bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrollerinden İbrahim Çelikkol’un hayat verdiği Mehdi karakteri, yapıma veda etti. Demet Özdemir ile birlikte ilk günden beri dizinin kilit karakteri olarak projede yer alan İbrahim Çelikkol’un ani ayrılışı herkesi şaşırttı.

Ancak bir süredir dizinin hikayesinde yaşanan gidişat sonrasında, Mehdi’nin bu gidişi pek de sürpriz olmadı! Adeta sonu yavaş yavaş hazırlanan Mehdi’nin diziden gitmesinden başka çare kalmadı!

Yeni sezonda Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış karakterinin de diziye katılması ile birlikte, Zeynep eğitimli, kariyer sahibi bir kadının Mehdi gibi baskıcı bir kişiyle olma şansı kalmadı.

Demet Özdemir ile ekranda iyi bir uyum yakalamalarına karşılık Mehdi karakteri, sezon başından beri tuhaf tavırlar sergilemeye başladı. Zeynep’e baskı uygulayan, çalışmasını engellemeye çalışan, eve kilitleyen Mehdi, boşanmanın ardından da olmadık işler yaptı.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'den ayrılan İbrahim Çelikkol'a duygusal veda 8

Barış’ı kıskanarak ayrıldığı halde Zeynep’in peşini bırakmayan, her yerde önüne çıkan, hesap soran, güya korumaya çalışıyormuş tavırlarıyla sürekli önünü kesen, bir sokak yakınına taşınan Mehdi, en sonunda aracını parçaladığı Zeynep’i bir de kaçırınca, olaylar çığırından çıktı!

Tutuklanıp hapse gönderilen, daha sonra Zeynep’in şikayetinden vazgeçmesi ile çıkan ama hapiste tanıştığı adamın pençesine düşen Mehdi, bir anda mafyaya karıştı.

Kırk yıllık mafya gibi tavırlar sergileyen, tuhaf hallere bürünen, karakter değişimi yaşayan Mehdi için dizinin de sonu gelmişti!

İzleyicinin bu şekilde hiç sevmediği bir kişiliğe dönüşen Mehdi için tek çözüm diziden gitmesiydi! Engin Öztürk’ün oynadığı Barış, Zeynep için çok daha doğru bir adam izlenimi verirken, Mehdi’nin tavırlarından sonra Zeynep’le yeniden bir araya gelmesi de imkansızlaştı.

Hal böyle olunca Mehdi, sonunda diziye veda etti. Üstelik giderayak bir anda eski anlayışlı haline dönüp herkesten özür dilemeyi de ihmal etmedi.

Daha sonra Meto ve adamlarının kaçırdığı Zeynep ve küçük Müjgan’ı kurtarmaya çalışırken de kurşunların hedefi oldu ve öldü.

Böylece Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol partnerliği de sona erdi. Özdemir, abisi gibi sevdiği Çelikkol ile çalışmaktan dolayı mutluluğunu ifade ettiği bir instagram mesajıyla partnerine veda etti.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'den ayrılan İbrahim Çelikkol'a duygusal veda 9

Demet Özdemir, duygusal sözlerle veda ettiği Çelikkol ile bir fotoğraflarını yayınlayarak şunları yazdı: “Bana hep destek oldun. Her zaman seninle oynadığım için mutlulukla bakıcam geçmişimize. Ne güzel bir adamsın. İyi ki yollarımız bu hikayede kesişti. İyi ki tanıtım seni. Bana sevgin, bana hoşgörün için her zaman minnettar olucam sana. Yeni yolun keyifli mutlu olsun. Bizim hikayemiz burada bitti belki ama hayatımda hep ol. Güle güle Mehdi usta.”