Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur, herkesin kafasını allak bullak etti! Siz de ‘bu kadar da olmaz’ dediniz mi?

Çukur, herkesin kafasını allak bullak etti! Siz de ‘bu kadar da olmaz’ dediniz mi?

tarafından zk zk

Çukur, herkesin kafasını allak bullak etti! Siz de 'bu kadar da olmaz' dediniz mi? 7
Bu noktadan sonra Çukur âlemi daha fantastik bir hal almaya başlıyor. Bülent Ersoy’un rakıyı hızla fondiplemesiyle başlayıp ağlaya ağlaya, göğsünü döverek hüzzam okuduğu sürreel sahne, İdris’in kalbinde gizlediği karasevdanın da tanıtımı.

Ama tüm bunlar sokakta yarım ekmeğe muhtaç kedi yavrusu gibi dolaşan Sena (Dilan Çiçek Deniz) ve rockstar Yamaç’ın (Aras Bulut İynemli) über aşkının yarattığı fantezilerin yanında hiç.

Sena ve Yamaç hemen âşık oluyor; hiç evden çıkmadan, ağızlarına pizza tıkıp, halay çekip puzzle yaptıkları beş gün geçiriyor (bu hızlı aşk montajı epey tatlı). Sonrasında Erkin Koray’ın gitarını 100 bin liraya satıp özel jetle uçtukları Paris’te evleniyorlar.

TÜRKİYE BÖYLE ROMANS GÖRMEDİ

Dizi bu şipşak, yoğunlaştırılmış romantizm konusunda çok eleştiri aldı ama bunlar ‘Çukur’un dramatik yapısına gayet uygun. Burada her şey uçlarda gezinecek belli.

Ayrıca 20’li yaşlarda sadece beş günde ‘Çok mutluyum Allah kahretsin!’ diye aklını kaybedip kendini Paris’te bir rüyanın kollarına bırakırsın gerçekten de. Evden burnunu çıkarmadan hayatın durması, genç aşk söz konusu olduğunda en tatlı şey.