Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur izleyenleri Vartolu’nun yeni halinden hiç memnun değil!

Çukur izleyenleri Vartolu’nun yeni halinden hiç memnun değil!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin çok sevilen dizisi Çukur’un 24. bölüm ilk sahne videosu, Vartolu hayranlarının pek hoşuna gitmedi.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal’ın paylaştığı dizide Vartolu’nun Salih olduğunun ortaya çıkmasından beri düştüğü durum kimsenin hoşuna gitmiyor.

24. bölüm ilk sahne videosunda da Celasun’un İdris Baba’nın adamı olarak gelip Medet’i götürmek istemesi, Vartolu’yu çok kızdırırken, neler olacağı merak konusu oldu.

Dizinin kötü adamı olmasına rağmen gönüllerde taht kuran ve herkesin haklı bulduğu Vartolu’nun, son yaşadıkları izleyenleri iyice kızdırdı.

ÇUKUR DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, SAHNELER, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İdris’in eşi Sultan yüzünden haberi olmadığı oğlu Salih’in Vartolu olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıyla da babasız kaldı. İdris Koçovalı’nın Kahraman’ı öldürdü diye sahip çıkmadığı oğlu Vartolu, dizinin favori karakteri…

İzleyenler Vartolu’nun son durumu için; “Ne Çukur’muş bir Vartolu’yu sığdıramadınız!”, “Vartolu akıllıydı, güçlüydü, saçma bir Salih yaptın senarist!”, “Adama yakışmıyor şu anki hali!”, “Vartolu’yu oyuncak haline getirdiniz!”, “Biz eski Vartolu’yu geri istiyoruz!”, “Maymun ettiniz Vartolu’yu!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını, Vartolu’nun eski haline dönüp dönmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 24. bölüm ilk sahne videosu: