Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi.

Çukur’da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi.

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Finale geri sayıma devam eden Show TV dizisi Çukur, bu akşam 128. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sona yaklaşırken izleyicide gerilim iyice arttı. Dizinin sona ermesini istemeyenler ise isyanda!

Çukur’un sosyal medyada paylaşılan fragmanında Koçovalı kardeşlerin yine bir araya gelmesi belli ki izleyiciyi gözyaşına boğacak.

Karaca ve Celasun’un başına gelenler Çukur halkını yasa boğacak. Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Herkes hatalarıyla yüzleşecek.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

İzleyici ise tüm bu gelişmeleri gözyaşlarıyla takip ederken tamamen finale kitlenmiş durumda. İzleyici daha finale gelmeden bu kadar duygusal anlar yaşıyorsak finalde kimbilir neler olacak diye merakta.

Öyle ki bir izleyici Çukur’un finalini merak ettiği kadar hiçbir şeyi merak etmediğini yazdı Twitter’da.

Çukur'da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi. 12
Bir başka izleyici de artık dayanamadığını dile getirdi! İzleyici yaptığı yorumda “Finalde bize ne yapacaksın? Vallaha bitirdin bizi bu dramla” dedi.

Çukur'da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi. 13

Öte yandan Çukur’un hayranları ayrılığa henüz hazır değil. Dizinin kesinlikle bitmemesini isteyen izleyicilerin yorumları aşağıda:

Çukur'da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi. 14

Çukur'da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi. 15

Çukur'da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi. 16

Çukur'da izleyici finale kitlendi! “Ayrılığa henüz hazır değiliz” dedi. 17

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur, 128. bölümüyle bu akşam Show TV ekranlarında.