Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i geçerek birinci oldu!

Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i geçerek birinci oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birbirine en yakışan çift Özge Yağız ile Gökberk Demirci oldu! Instagram üzerinden başlatılan ve üniversite öğrencileri tarafından gönüllü olarak yürütüldüğü belirtilen Öğrencilere Sorduk isimli projede dizi oyuncuları ile ilgili çeşitli sorular yöneltildi. Bu sorulardan birisi de “en mükemmel dizi çifti” ile ilgiliydi…

Düzenlenen ankette 4 milyon 888 bin 649 oy kullanıldığı ortaya çıktı. 30 Nisan’da başlayan anket çalışması, 9 Mayıs gece yarısı sona erdi. Kanal 7 ekranlarındaki Yemin dizisinin başarılı çifti Öğze Yağız ile Gökberk Demirci, Sen Çal Kapımı’nın başarılı çifti Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisini geride bırakmayı başardı.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i geçerek birinci oldu! 8

Öğrencilerin oyları ile kazanan Özge Yağız ve Gökberk Demirci, en beğenilen çift olarak öne çıktı.
4 Milyon 888 bin 649 oy kullanıldı ve oyların yüzde 52’sine denk gelen 2 milyon 569 bin 064 kişinin desteği ile birinci Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi oldu.

İkili, Yemin dizisinin ilk iki sezonunda birlikte rol almıştı. Sette başlayan aşklarına halen devam eden çift, evlilik hazırlıkları da yapıyor. Demirci, geçtiğimiz aylarda Yağız’a evlilik teklifi yapmış ve “Evet” yanıtını almıştı. Ancak çift henüz evlilik tarihi belirlemiş değil.

İlk sezonu başarılarla geçen Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin aşkı da geçtiğimiz ay birlikte Maldivler tatiline çıkınca ortaya çıkmıştı. İkili, o günden bu yana sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i geçerek birinci oldu! 9