Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk’una bravo, Yamaç ve Efsun’u geçtiler!

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk’una bravo, Yamaç ve Efsun’u geçtiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 30 Nisan ile 9 Mayıs arasında yapılan anket çalışmasında öğrenciler “en iyi çıkış yapan dizi çiftini” belirledi… Gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yürütülen “Öğrencilere Sorduk” isimli proje kapsamında, bir anket çalışması yapıldı. 5 milyona yakın öğrencinin katıldığı anket çalışmasında en iyi çıkış yapan dizi çifti olarak Aras Bulut İynemli -Damla Sönmez ikilisinin canlandırdığı Yamaç-Efsun ile, Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun’ın hayat verdiği Doruk – Asiye çifti yarıştı.

Kardeşlerim dizisi atv ekranında 12 bölüm yayınlandı ve kısa sürede Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden birisi olmayı başardı. Kardeşlerim’in bu muhteşem çıkışında Asiye ve Doruk karakterlerine olan izleyici ilgisinin de etkisi büyük. İki genç oyuncunun çok başarılı performans sergilediği dizi, dram hikayesi ve izleyiciler bu ikiliyi çok sevdi.

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk'una bravo, Yamaç ve Efsun'u geçtiler! 8

Öğrencilere Sorduk projesi kapsamında 4 sezondur ekranda olan Çukur dizisinin yıldızları Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez’in canlandırdıkları Yamaç – Efsun çifti, genç rakiplerinin gerisinde kaldı.

Üniversite öğrencileri kardeşlerim dizisindeki Asiye ve Doruk çiftini “en iyi çıkış yapan dizi çifti” olarak seçti.

Yapılan açıklamada ankette 4 milyon 888 bin 649 oy kullanıldığı ve yüzde 52.7 oy oranı ile Asiye ve Doruk çiftinin birinci olduğu belirtildi. Çifte verilen toplam oy 2 milyon 552 bin 919 olarak gerçekleşti.

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk'una bravo, Yamaç ve Efsun'u geçtiler! 9