Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’daki Nehir dönemi kapandı, Hazal Subaşı için Leyla dönemi başladı!

Çukur’daki Nehir dönemi kapandı, Hazal Subaşı için Leyla dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Adını Sen Koy isimli günlük dizideki Zehra karakteri ile başladığı oyunculuk yolculuğunda bugüne kadar büyük gelişme kaydetti. 2016 yılından itibaren kendisine güzel bir kariyer yapan oyuncu, en son Çukur dizisiyle büyük popülerlik kazandı.

Bir Umut Yeter, Halka, Bizi Ayıran Çizgi, Ölüm Kime Yakışır; Sıcak Kafa gibi dizilerin kadrosunda yer alan oyuncu, en büyük çıkışını ise Çukur’daki Nehir karakteri ile gerçekleştirmişti… Artık yeni bir projede izleyeceğiniz oyuncu, yakında TRT1 ekranına gelecek.

Deniz Can Aktaş ile Kasaba Doktoru isimli dizide partner olan Hazal Subaşı, Leyla isimli karakteri canlandıracak. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı yeni dizide doktorların mücadelesini izleyeceksiniz.

Leyla karakteri de Ali isimli doktorun yardımcısı konumunda olacak. Leyla’nın dizideki partneri Ömer karakterinde Deniz Can Aktaş bulunacak. Ömer ve Leyla, doktorluk yaparken aynı zamanda bir aşk da yaşayacaklar.

Ozan Akbaba’nın canlandıracağı Ali doktorun büyük bir hastanede yaşadığı trajedinin ardından küçük bir ilçenin hastanesinde kariyerine devam etmesi ve burada verdiği mücadele, doktorluk mesleğinin öne çıkmasını sağlayacak.

Doktorların kahramanlıklarının izleyicilere yansıtılacağı Kasaba Doktoru isimli dizi, Güney Kore dizisi Dr.Romantic uyarlaması oldu. ARC Yapım tarafından hazırlanan dizinin çekimlerine başlandı. Vildan Atasever’in Mine ve Sinan Albayrak’ın da Yalçın karakterleri ile katıldığı dizinin yakın bir zaman içinde TRT1 ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.