Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de harikalar yaratan Melis Sezen’in hayalindeki rol ne?

Sadakatsiz’de harikalar yaratan Melis Sezen’in hayalindeki rol ne?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan yetenekli oyuncu Melis Sezen hayalindeki rolü açıkladı. Hayranları Melis Sezen’i bu karaktere çok yakıştırdı.

2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle setlere adım atan 25 yaşındaki oyuncu, Leke dizisiyle ilk başrolünü kaptı. En büyük çıkışını ise ilk sezonuyla büyük bir reyting başarısına imza atan Sadakatsiz dizisiyle yaptı.

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, dizide hayat verdiği Derin karakteriyle kimi izleyicinin nefretini kazanırken kimi izleyici tarafından da çok seviliyor. Dizideki başarılı performansı ise büyük alkış alıyor.

Sadakatsiz’de harikalar yaratan Melis Sezen’in hayalindeki rol ne? 7

Genç oyuncu kısa süre önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine yöneltilen “Hayalinizdeki rol nedir?” sorusuna Melis Sezen’in yanıtı Marilyn Monroe oldu. Hollywood’un unutulmaz yıldızlarından Marilyn Monroe’yu canlandırmayı çok istediğini belirten Melis Sezen, “İddialı olur ama iddiayı severim” dedi.

Hayranları da Melis Sezen’i Marilyn Monroe rolüne çok yakıştırdı. Marilyn Monroe’ya benzetilen güzel oyuncunun bu karakter için çok uygun bir isim olduğuna dikkat çekildi.

Bu arada ikinci sezonunda reytingleri bir hayli düşen Sadakatsiz dizisinin sezon sonunda final yapacağı açıklandı. Dizide Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk, kısa süre önce yaptığı açıklamada “Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Bakalım hikayenin hızlı zamanları başladı” dedi. Bu açıklamaya bakılırsan dizi 60. bölümde bitecek.