Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Savcı Ilgaz’ı ile ilgili güldüren yorum; Kaan Urgancıoğlu’nu kimin yanına koysan yakışıyor!..

Yargı’nın Savcı Ilgaz’ı ile ilgili güldüren yorum; Kaan Urgancıoğlu’nu kimin yanına koysan yakışıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin  Yargı dizisi ile kariyerinin en parlak günlerini yaşayan oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile ekranlardan bir süredir uzakta olan Aslı Enver’i baş rollerinde buluşturan Sen Yaşamaya Bak filmi 21 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak.

İki oyuncunun hayranlarının büyük heyecanla beklediği filmin fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin resmi instagram hesabından yayınlanan fragmanın altına izleyiciler tarafından kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı.

Çiftin hayranları Enver ve Urgancıoğlu’nu birbirine çok yakıştırdı. Fragmanın altına yapılan bazı yorumlar ise ikilinin hayranlarını güldürdü. Bir takipçinin, ‘Kaan beyi kimin yanına koysanız çok yakışıyor maaşallah’ şeklindeki yorumu dikkat çekti.

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı ile ilgili güldüren yorum; Kaan Urgancıoğlu'nu kimin yanına koysan yakışıyor!.. 7

Televizyonda en son 2020 yılında Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde boy gösteren Aslı Enver oyuncu şu sıralar, 22 Mart’ta prömiyeri yapılacak olan Sırça adlı tiyatro oyununun provalarını gerçekleştiriyor.

İki ünlü ismin başrolünde yer aldığı Sen Yaşamaya Bak filmi 21 Mart’ta Netflix’de hayranlarıyla buluşacak. Filmin yayın tarihi belli olunca hayranlarının en çok merak ettiği konu ikilinin uyumu oldu. Bazı magazin sitelerinde çift hakkında ‘Uyumlular mı?’ sorusunun sorulduğu anketler dahi yapılmaya başlandı.

Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan Sen Yaşamaya Bak filminde ilk defa buluşan Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu filmde iki sevgiliyi canlandıracak. Yönetmenliğini, Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche’nin oturduğu filmin senaryosu Hakan Bonoma’ya ait.

Sen Yaşamaya Bak filminin konusu şöyle; Melisa, oğlu Can’ı tek başına büyüten bekar bir annedir. Hasta olduğunu öğrenmesiyle onun hayatı bambaşka bir hal alır. Çok az ömrü kalan Melisa, hayatının son günlerinde ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayıp, Can’ı emanet edebileceği birini bulabilecek midir?